Tosia2210
Fanka BB :)
Tosia pewnie że można wiedzieć...przeczytałam teraz "Gdy moja śliczna śpi" Mary Higgins Clark
![]()
recenzja książki bardzo ciekawa, muszę się w nią zaopatrzyć i poczytać a nie cały czas w TV się gapić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tosia pewnie że można wiedzieć...przeczytałam teraz "Gdy moja śliczna śpi" Mary Higgins Clark
![]()
A ja nawet nie nam tvMalusiolka :* oszczedzaj się dla maluszka
Tosia ja lece caly czas na trudnych sprawach ,dlaczego ja itp ,mój maz spazmy dostaje jak patrzy w TV

witajcie.Ja po wizycie.dzidzia ma się świetnie ma 6,5 cm.cytologia ok.wyniki toksoplamy nie potrafię zinterpretować.może wy potraficie JgG 25,5 IU/ml
JgM ujemny.
Przesyłam zdjęcie maluszka

Ja już po wizycie. Dobrze, że dzisiaj pojechałam, bo jeżeli nie przystopuje ciężko będzie. Mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Byłm dzisiaj u Pani doktor i błędem było Pana dokrora, że odstawił mi duphaston. Dzisiaj mam wziąć 4 tabletki duphastonu i luteinę przez dwa dni dodatkowwwo, a później mam brać po 2 duphastonu, tabletkę mama dha bo tam magnez jest i nospę 3 razy po 1 tabletce. Mam uważać,bo szyjka może mi się skracać.
Mloda zona, mnie też brzuch boli. Lepiej idź jak najszybciej do lekarza, bo to nie są żarty.

Malusiolka :* oszczedzaj się dla maluszka
Tosia ja lece caly czas na trudnych sprawach ,dlaczego ja itp ,mój maz spazmy dostaje jak patrzy w TV
ja nie biorę znieczulenia u dentysty bo nie lubię jak mi buzia sztywniejeJa nigdy znieczulenia u dentysty nie wzięłamtego się tylko boje.

dobrze że miałaś dziś wizytę
ja mam ale nie mam chęci na oglądanie czegokolwiek...denerwują mnie te seriale tasiemce...takie flaki z olejem....A ja nawet nie nam tv![]()