reklama

Wrześniówkowe mamy

ja u julitki nieczuje przykrego zapachu z ust. moze cos z trawieniem nie taK? w zasadzie dzieci je\dza juz prawie wszystko i tez moga miec niestrwanosci jak dorosli.

Klavell, twoj cocrica juz je kielbaske i pasztet? :szok: ja daje buleczke z maslem, chlebek tez zaczynamy jesc i wydaje mi sie, ze szaleje! wedliny jeszcze sie nie odwazylam dac julitce. moze juz powinnam?

reklama
Ja też nie czuje brzydkiego zapachu :szok::no:

Donkat mój Kuba też już jada chlebek z pasztecikiem i nie tylko. Robię mu różne kanapeczki, w których podstawą jest masełko.

Donkat - mamy kilka wątków o ograniczonym dostępie, gdzie wklejamy swoje zdjęcia i narzekamy na mężów. Założyłyśmy, zeby zdjec dzieci nie ogladali jacyś zboczeńcy, choć i tak mamy zasadę że nie wklejamy zdjęć nagusków. Dostaniesz i Ty dostęp, trzeba z nami trochę popisać na forum.
Klaviel - ja nie daję wędlinki i parówek Staśkowi i jeszcze przez jakiś czas nie mam zamiaru.
Atru - myślałam, ze wizja powrotu do pracy Cię dołuje, ale widze ze się nazbierało :-( A moze możba Ci w czyms pomóc?
Doti80 - witaj nam :) Jak sie czujesz po powrocie do pracy?

Popieram dostęp Eni do wątku zamkniętego.

Donkat - mamy kilka wątków o ograniczonym dostępie, gdzie wklejamy swoje zdjęcia...

a jest jakis ogolny watek dla wrzesniowek do wklejania fotek? czy taki dla calego forum?

reklama
Jesteście, bo myslałam, że tu nikogo nie ma

O jednak Was nie ma. Czy to oficjalne zakończenie dzisiejszego pisania, już żadnej nie będzie ???????????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry