Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co się okazało, że maleńki ma prawdopodobnie rozszczepioną kośc palca i trzeba będzie ten kawałek usuwac operacyjnie, ale dopiero za ól roku, bo Adaś jest jeszcze za mały. Bidulka. Tylko jestem zła, że teraz zanim Adaś by chodził mogliby to zrobic, ale oni nie chcą. Przecież za pół roku on będzie chodził jak perszing na tych swoich malutkich nózkach a po tym zagiegu napewno jakiś czas nie będzie mógł. I weź tu nie pozwól, albo uwiąż takie żywe skarby. Katorga będzie.

Ale dobrze, że to zauważyłaś. Niestety my, mamy,, musimy same na siebie liczyć.Super:-)Zmieniając temat . Jutro jest nasza 9 rocznica od poznania . J mi nic nie mówił, ale jak wracaliśmy tuż niedaleko domu zadzwonił kurier, że niedługo będzie u mnie i czy ja będę mogła odebrac przesyłkę. Okazało sie , że był 5 km za nami. Wiec sie zatrzymaliśmy i poczekalismy na niego. co sie okazało J kupił mi nową komórkę, taką jaka marzyłam. Ale mi sprawił niespodziankę..

jejciu moja hani wstala z popoludniowe drzemnki cala rozpalona goraczka 39 st dalam jej czopek dalej spi do tego ma katarek dziewczyny powieddzcie mi jak dziecko ma goraczke jak ma byc ubrane czy mam ja czyms przyktyc czy co
Tak, racja.Jak pisze majandra możesz robić okłady ze zmoczonego w letniej (ale nie w zimnej) wodzie, na czoło albo na karczek.