tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
majandra a to dlatego że ja zaczełam pisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I takie podejscie jest zdrowe. Wiadomo,że wszystkie ponad życie kochamy swoje maluszki,ale czasami od nadmiaru głowa boliKasia - nic nie stracisz, bedzie dobrze bo dobrze robisz! Ja chyba naleze do przeciwnej odmiany matek niz ty - tzn kocham oczywscie Stasia ale nie wypelnia on wszystkich moich plaszczyzn mentalnych, emocjonalnych i nie wyobrazam sobie calego zycia TYLKO przy nim![]()
Ja tez napisalam co wiedzialam;-)I takie podejscie jest zdrowe. Wiadomo,że wszystkie ponad życie kochamy swoje maluszki,ale czasami od nadmiaru głowa boliI z nimi też tak jest. Napewno stworzyłby się jakiś niezdrowy związek i dla nas i dla dzieciaczków. Dajmy im odetchnąć od nas. I my odetchnijmy od nich. Napisała co wiedziała mama,która cały czas jest z dzieckiem w domu;-)
![]()
Tam Ronaldo...Gomes jest taki ciapciowaty ale slooodki...tak wybrac sie z nim na splyw kanu...a co? pomarzyc nie mozna? slomianej mozna...tylko to mozna:-(;-)hruda ja tez ogladam mecze :-) Niestety...Ronaldo nie przechodzi dalej :-(