Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a do tego napierdziela mnie łep. O oczach nie wspomnę. Młody wyłazi z siebie żeby uprzykrzyć mi dzisiaj życie

no chyba tak, Olaf dopiero zasnal.
Wyobrazacie sobie? o 23.20!
Miałam zrywać wiśnie,bo szpaki wszystko wpierdzielą,ale ze względu na jej przyjazd odpuściłam sobie. Moja teściowa poszła i nazrywała mi. trochę się wkurzyłam,bo qrwa!! dostaje @,a wtedy moje zaprawy są do wywalenia.Ale co tam, najwyżej sprawdzi się po raz kolejny moja teoria. Kiedyś moja mamuśka narwała owoców i pojechała w piździot,a ja musiałam to pozaprawiać i ku mojej uciesze połowa wiśni była spleśniała. Nieskromnie napiszę,że jak byłam w domu to działeczka była wylizana i robiłam wszystkie zaprawy,bo mojej mamie nie chcialo się![]()

juz by popadalo, to moze atmosfera bys ei orzezwila a ja wraz z nia:-)U nas też pogoda się zrypałaa do tego napierdziela mnie łep. O oczach nie wspomnę. Młody wyłazi z siebie żeby uprzykrzyć mi dzisiaj życie
![]()

tak mnie wkurzjaja te wyskakujace reklamy na necie ze szok, a jak juz wejde na BB, to jakby sie z worka wysypaly

No i jeszcze stanik i taki dlugi wisiorek.

O, mój małżon marnotrawny wrócił z trasy. Spadam do kuchni, bo znowu powie,że smycz mam za długą;-)![]()

Unas pogoda dzisiaj przepiekna,az sie wychodzic chce na dwor.ja obiadek mam juz zrobiony.Szef kuchni poleca dzisiaj klopsiki,ziemniaczki oraz pieczarki podsmarzane w sosie:-):-):-):-):-)
Byla dzisiaj na zakupach ale nic w sklepienie znalazlam dla siebie:-(A jak juz mi sie cos podobalo to szkoda bylo mi wydac tyle,albo wszystko jakos dziwnie na mnie lezalo.W rezultacie kupilam se koszuleczke na dzisiejszy wieczor zeby meza rozbudzic jeszcze bardziejNo i jeszcze stanik i taki dlugi wisiorek.
Ide jesc bo padne z glodu.