reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Widzę, że za dużo nie nastukałyście. U mnie "wojna" z J. nic nie było tylko kłótnia na górze ( a dzieciaki na dole śpią). Czasami jest tak że chciałbym się tylko przytulic, pocałowac, podrapac po pleckach ...... i to wszystko. A on , że mu cały dzień dawałam wskazówki, że...... , wiecie co będzie. Kurna ja się uparłam, że mi się nie chce, a on obraza majestatu. A szkoda gadac. Przynajmniej poszłam wcześnie spac i sie wyspałam.
Idę Was poczytac.

A w nocy i tak się przytulił. hehehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Widzę, że za dużo nie nastukałyście. U mnie "wojna" z J. nic nie było tylko kłótnia na górze ( a dzieciaki na dole śpią). Czasami jest tak że chciałbym się tylko przytulic, pocałowac, podrapac po pleckach ...... i to wszystko. A on , że mu cały dzień dawałam wskazówki, że...... , wiecie co będzie. Kurna ja się uparłam, że mi się nie chce, a on obraza majestatu. A szkoda gadac. Przynajmniej poszłam wcześnie spac i sie wyspałam.
Idę Was poczytac.
oj tak bywa...a co jak czasem role sie odmieniaja i to on jest zmczony? heheh
Znalazlas te avokado?

Ide dzis na Jarmark Dominikanski...chce i sie jak psu kichac ale obiecalam kolezance ze przejdziemy sie zobaczyc rekodziela, pchli targ i obowiazkowa konsumpcja pieczonego ziemniaczka...ale jak pomysle o tych tlumach:wściekła/y::baffled:
A tak w ogole Dzien Dobry!

Ide dzis na Jarmark Dominikanski...chce i sie jak psu kichac ale obiecalam kolezance ze przejdziemy sie zobaczyc rekodziela, pchli targ i obowiazkowa konsumpcja pieczonego ziemniaczka...ale jak pomysle o tych tlumach:wściekła/y::baffled:
A tak w ogole Dzien Dobry!

Witam nigdy nie byłam na tym Jarmamrku może się wybiorę bo on jest chyba do 17 tak ?

Hrudzia - znalazłam, ale na reklamówce, to dobry znak bo wiem, że przynajmniej było. Liczę ze przy następnej dostawie będzie.
A na jarmark też bym się wybrała.

Bry! Moj maz dzisiaj do nas przybywa, jeaaaa!!!!! Jezu jak sie ciesze!

Hruda - owocnych łowów na targu, moze jakies fajne kolczyki dorwiesz, albo cos w tym stylu. Ze Staskiem idziesz?

Agulka - znam to, potrzebuje czulosci, a moj maz tez twierdzi, ze go caly dzien nakrecam, a wieczorem chce tylko buzi. Jak to mowi "obiecanki cacanki a głupiemu staje" :-p:sorry2::dry:

Klaviel - jak sytuacja na nerkowym froncie?

Luandzia - Jurata, bardzo dobre miejsce, duzo do robienia, czyste wody, tylko troszke wieje. Zycze super wypoczynku. Na te flaki kupilam sobie specyfik Dax Cosmetics do pielegnacji biustu. I myje pod prysznicem gąbką taką dość ostrą, ale na naprzemienne prysznice chłodny/cieply.

Donkat - ja podaje ze smoka, niektore dziewczyny z niekapka, na poczatek podawaj plyny z niekapka, a potem zobacz czy bedzie dobrze podawac tez mleczko.

Spadam po zakupy, w niedziele mamy chrzciny.

Luandzia - Jurata, bardzo dobre miejsce, duzo do robienia, czyste wody, tylko troszke wieje. Zycze super wypoczynku. Na te flaki kupilam sobie specyfik Dax Cosmetics do pielegnacji biustu. I myje pod prysznicem gąbką taką dość ostrą, ale na naprzemienne prysznice chłodny/cieply.
.

Dzięki żeby tylko nie padało :dry: no ale pogoda nad morzem jest nieobliczalna więc trudno przewidzieć trochę żałuję że niu udało się pojechać w pierwszej polowie sierpnia

Dzięki żeby tylko nie padało :dry: no ale pogoda nad morzem jest nieobliczalna więc trudno przewidzieć trochę żałuję że niu udało się pojechać w pierwszej polowie sierpnia
Luandzia nie zaluj, nie żaluj po podobno od jutra w calej POLsce ma padać:-(
Witam.
Idę Was poczytac.

a ja wczoraj mimo zmęczenia jakoś nie potrafilam mu odmówić bo się jakoś tak bardzo się staral i byl taki kochany:blink::-p

Klavell jak tam nerki bolą jeszcze??? bylaś już u lekarza???

Witajcie...
Nerk nie boli ale siusiu mi sie jeszcze chce choc nie tak czesto...moze herbatka zurawnowa dzialac zaczyna...rano maz dzwonil zarejstrowac mnie do lekarza i pani mnie zapisala na 15 wrzesnia:szok::szok::szok: normalnie nie wierze z przeziebionym pecherzem i bolaca nerka wizyta za poltora miesiaca...dobrze ze mi przechodzi powoli

a ja wczoraj mimo zmęczenia jakoś nie potrafilam mu odmówić bo się jakoś tak bardzo się staral i byl taki kochany:blink::-p

u nas też się starał , nawet kwiatki wczoraj przyniósł dla mnie i dla córci ( żadnej okazji nie było) a małemu kupił samochód:tak::szok::szok:
no ....ale jak pisałam na zamkniętym, .... ja na siłę NIE:baffled::no::no:

Klavell jak Ty to robisz, że tyle zdjęc wklejasz na NK, przecież tam jest limit m-czny, w jakim formacie masz te zdjęcia, że aż tak dużo ich się mieści.

Ostatnia edycja:
reklama
Luandzia nie zaluj, nie żaluj po podobno od jutra w calej POLsce ma padać:-(

No właśnie sprawdziłam prognozę i na Helu ma cały tydzień lać i generalnie zimno ciekawe czy moja siostra o tym wie dzisiaj wyjeżdża do Władysławowa... Ja jadę 15 zobaczymy jak będzie może się już wypada w pierwszej połowie sierpnia i potem będzie ładnie :-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry