reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

moja gwiayda padla dyis o 20:szok::szok::szok::szok:niedwano sie pryebudyila, ale racyej spi dlaej. obz sie to nie ymienilo i pospala do rana:sorry2:

oj, ynow mi poyamienilal y i z. jak to sie naprawialo

reklama
Dotarlam wkońcu do końca czytania i tyle tego bylo że zapomnialam pozaznac\zać cytatów a nie bardzo pamiętam co mialam komu odpisać:no:
Hurdzia udanego,owocnego i bardzo gorącego wypoczynku:tak:;-)

ja katalog z nutrici dostalam tydzień temu:tak:

Nuśka spróbuj tak jak napisala Shinead a jak to nie pomoże to zaciągnij porady lekarza:tak: oj te dzieciaczki czego to one jeszcze nie wymyślą żeby tylko zwrócić na siebie uwage:-D

no i dalej nie pamiętam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A ja jestem dziś do dupy, Mam ogromnego doła, ryczec mi się chce, mam już dosyc, wypaliłam się.
Cały dzień spędzam sama z dzieciakimi i do nikogo dorosłego buzi nie otwieram. J jak wraca z pracy je obiadek i znika na budowe i nie ma go do 21. A o tej godzinie to mi nawet gadac się nie chce. Maluchy dziś na łeb mi wchodziły - chciałam juz je zostwic i zwiac gdzieś w pole, bo zwariowałam już chyba. Wszystko mi wisi .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Agulka rozumiem cię bo ja też tak często mam że D calymi dniami poza domem a ja sama z 2 dziećmi i czasami to naprawde idzie zwariować a najbardziej zawsze cieszę się na sobote i niedzielę. Glowa do góry będzie dobrze wkońcu on tego nie robi tylko dla siebie a dla was , dla calej rodzinki :tak:

A ja jestem dziś do dupy, Mam ogromnego doła, ryczec mi się chce, mam już dosyc, wypaliłam się.
Cały dzień spędzam sama z dzieciakimi i do nikogo dorosłego buzi nie otwieram. J jak wraca z pracy je obiadek i znika na budowe i nie ma go do 21. A o tej godzinie to mi nawet gadac się nie chce. Maluchy dziś na łeb mi wchodziły - chciałam juz je zostwic i zwiac gdzieś w pole, bo zwariowałam już chyba. Wszystko mi wisi .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Agulko zawsze po burzy świeci słonko, pomyśl że już niedługo zamieszkacie w swoim nowym własnym domku dzieciaczki będą już z tego "najgorszego" odchowane będziecie tylko odpoczywać i cieszyć się sobą.
A teraz cóż ci mogę poradzić jak maluchy śpią to weź długa relaksującą kąpiel i po prostu idź spać sen doskonale regeneruje siły ja w Ciebie wierzę a jak jeszcze Ci źle to wyżla się tutaj ile "wlezie" to pomaga daj upust emocjom i dasz radę jesteśmy z Tobą:-):-):-):-):-):-) a jutro wyluzuj odłóż zaprawy i te inne domowe sprawy które mogą poczekać i idź na jakieś ploteczki do kumpelki

Agulka którego września braliście ślub??? Bo my 8 września mamy 7 rocznicę ślubu a sądząc po Twoim suwaczku to coś blisko tej daty prawda????:-):-):-)

Dobrej nocki BB-abeczki ;) buziaczki na dobranoc pa pa pa

Ja mam to samo, najwięcej daje mi popalić Olka zwłaszcza jak jesteśmy w domu :no: I najgorsze że dziś pada deszcz,ja połamana (jednak korzonki) i jak się tu z nimi bawić???

Agulka co się nie chwaliłaś :laugh2:

Zdjęcie Twojego dziecka na stronie Babyonline.pl - Strona 81 - Forum Polki.pl

Gratki,będę na Adasia oczywiście glosować!!!!!

hhmmm, jakies nieproduktywne wczoraj bylyscie:no:
dziwne:-D:-D

bidulko, kazdego taki dol dopada co jakis czas. teraz przyszla pora na ciebie:-(
tym bardziej, ze z 2 dzieci na pewno jest gorzej:crazy:
nie ma na to zlotego srodka. nalezy po prostu przeczekac, a handra sama minie;-)

odetchnij, olej porzadki, ogorki, pranie itp. to pomaga. ja jak mam dola, to nie rbie takich rzeczy, tylko to co musze, kompletne minimum.

idz z dziecmi na spacer, najlepiej wlasnie na jakies ploteczki ( ja niestety nie moge tu chodzic do kolezanek, bo ich nie mam, wiec jest jeszcze gorzej)

glowa do gory kochana:-)

a jak dzis, lep[iej?

reklama
Witajcie dziewczyny.
Was nie sposob nadgonic:no:i do tego nie pamietam co komu mialam odpisac:zawstydzona/y:chyba bede se zapisywac na kartce.U nas ok,Naomi zaczna powolutku mowic mama:-):-):-):-)i nauczyla sie kiwac glowa nie,mamy ubaw po pachy jak jej cegos zabraniamy a ona kiwa nie.Mam bardzo madre dziecko:tak:;-)

Agulka glowa do gory kazdy kryzys i dolek sie kiedys konczy.U mnie tez bylo od nie dawna zle( napewno pamietasz)ale jest juz ok.I u ciebie tez bedzie.Rozumie ze dwojka dzieci potrafia wyssac z ciebie wszystkie poklady energii,ale skorzystaj z razy Nuski,to pomaga.A moze niedlugo bede bardziej rozumiec jak dwojka dzieci potrafi powalic.

Obiecuje ze zajrze do was pozniej.teraz musze isc szykowac sie do wyjscia.Papapap

Do góry