30Agulka
Wrześniowe mamy'07
dodam jescze, ze w pokoju naszym wali czosnkiem jak nie wiem. zastosowalam asz pomysl i porozkladallam wokol lozka porozgniatane zabki![]()
To mój pomysł, ktory też zaraz wprowadzę w nasze życie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dodam jescze, ze w pokoju naszym wali czosnkiem jak nie wiem. zastosowalam asz pomysl i porozkladallam wokol lozka porozgniatane zabki![]()

Dzisiaj pzrzd praca bylismy z filipem na badaniach, lekarz zalecil mi zrobienie morfologii malemu, wiec bylam dzisiaj cala zestresowana, bo nie lubie igiel, wyobrazcie sobie ze maly przy pobieraniu krwi (z paluszka) nawet nie pisnal, nawe nie mial grymasu na twarzyczce - moj maly bohater!!!!!:-)

(na obu zdjeciach oczywiscie
)za szybko się cieszylammialo nie być prądu a jednak jest:-):-):-):-):-):-):-):-)
zabrali ten prąd o 9 akurat jak zaczelam odkurzać to oni wzieli i wylączyli
ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
przynajmniej poświecilam więcej czasu dzieciom, umylam okno i więcej niż zwykle posprzątalam
no i o 14 oddali mi prąd
Agulka , Donokat, Klavell dużo dużo zdrówka dla dzieciaczków niech zdrowieją
byl bardzo dzielny i odważny:-)

Witajcie...
U nas chyba to nie jednak na zabi bo do katarku doszedl kaszelek brzydki jutro do lekarza sie wybieram a dzis jeszcze syropek z cebuli siwezy zrobilam z dodatkiem czosnku
no i dziecko moje wczoraj znow samo zasnelo siedziala ze mna przd tv po 3 minutach patrze a ta sie sama polozyla glowke w druga strone i zasnela bez smoczka bez mleka
a i mam jeszcze pytanie bo nie podobaja mi sie nozki hani czy wasze dzieci tez jak chodza to maja krzywe nozki tzn stopki ladnie prosto ale nozki jak kowboj wiecie o c mi chodzi??? takie jakby beczke miedzy nozkami miala
i sie zastanawiam czy to normalne czy sie wyprostuja