Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm bardzo mi milo, dziekuje. Mialam prosic o jakies zdrowaski ale mi glupio bylo...Hrudzia nie zazdroszczę przygód Stasia ale się cieszę, że jesteście cali i zdrowi. A ta na marginesie, tylko nie mów nikomu. Zdrowaśkę zmówiłam za Wasz szczęśliwy pobyt i powrót

.
Nie wspomne ze ma-ma dalej nie mowi...czy powinnam sie martwic?
:-(

U nas z tą mamą to tak samo no chyba że gdzieś przywali albo w ogólnie coś jest nie po jej myśli to wtedy leci do mnie i woła mama. Za to tata jest na okrągło M się cieszy a ja nie potrafię mu odbierać tej radości tłumacząc że ona na wiele różnych przedmiotów pokazuje i te wszystkie przedmioty nazywają się obecnie tata![]()

i slabego bolu zakujacym

Słonko przyszło w nasze rejony :-) i aż miło było spacerować taka pogodę.Teraz dziecko pięknie śpi a mama szybciutko na BB;-)slonko u nas bylo, ale gdzies znika:-( tak mnnie natchnelo energia,

Chyba w jakims innym swiecie żyje, ze nie wiedzialam o podręcznikach do przedszkolach 
identycznie
tata jest czesto mowione, ale zauwazylam, ze nieoniecznie do P, tylko tak w caly swiat. juz nie wiem, czy sie martwic tym niemowieniem malej, czy czekac az nadejdzie jej moment?/quote]
Ja się nie przejmuję wkońcu przyjdzie i na nią czas jeszcze nadejdzie moment że będziemy chciały żeby ktoś cofnoł czas zwłaszcza jak nadejdzie etap pytań w stylu a po co? a czemu? itp![]()