reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Carioca, jesteż genialna. Nienawidzę mleka, ale chyba się napiję z tym czosnkiem. Też coś mnie zaczyna brać, a bardzo się boję być teraz chora. Moja kuzynka poroniła właśnie z powodu przeziębienia i gorączki.

Ja też za nim zaszłam wciązę nie chciałam nawet słyszeć o wypiciu takiej mikstury ale jak się przeziębiłam byłam dokładnie w 10 tygodniu to odrazu po to sięgnęłam i potem jescze ze dwa razy zawsze pomagało. Także byle do 22 jakieś 20 minut autkiem do domku i robie cud miksturę mam nadzieję że i tym razem podziała.

reklama
To jest pensjonat w Polanicy Zdrój. Cena dwójki to 140zł - 120zł za dobę a jedynki 80zł - 70zł za dobę - Zależy od nastroju Pani z recepcji:-);-)

No widzisz a my szukaliśmy właśnie takiego hotelu w Polanicy i nie mogliśmy zdobyć nocegu i pojechalismy do Szkarskiej Poręby.

Mój mąż dojeżdza na noclegi właśnie do Kłodzka, a myslał, że pozna następnym razem moją e-koleżankę

No widzisz a my szukaliśmy właśnie takiego hotelu w Polanicy i nie mogliśmy zdobyć nocegu i pojechalismy do Szkarskiej Poręby.

Mój mąż dojeżdza na noclegi właśnie do Kłodzka, a myslał, że pozna następnym razem moją e-koleżankę

To następnym razem zapraszam do Polanicy dodam że ceny jeszce mogę nagiąć bo szef nam daje dużą swobodę. A gdzie się zatrzymuje w Kłodzku?

reklama
Do góry