• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No wlasnie nie chce robic wyrzutow, dlatego pomysl na artykuly zeby tesciowa sama zdecydowala ze to moze nie jest najlepsze z tym chodzikiem
nie moge schowac bo wtedy awantura murowana

Moje drogie bBebony, chciałabym tylko wspomnieć, ze jestem wsiowe dziewczę, ze wsi pochodze, wieś kocham i wsiowych ludzi szanuję. Gdybym miała możliwość to pięciu minut bym się nie zastanawiała tylko mieszkała w najbardziej wsiowej malowniczej wsi, w bardzo wsiowym domku, pod którego okanami rosną malwy.

Proszę o zastanowienie się nad kontekstem użytym do słów wsiok i wieś. Osobiście się nie gniewam, bo wiem ze nie chodziło o obrazanie kogoklolwiek z nas, ale walczę z .. no cóż ... bezmyślnym używaniem słowa wies w analogii z czymś obciachowym, brzydkim, głupim.

Ale wraca do Polski!!!!!!!!! Na stale!!!!!!! Napisze po krotce ze postawilam sprawe jasno, czego chce a na co zgodzic sie nie moge i nie bede...jak nie to...zegnal Pamelo!
I wraca!!!!!!! .

Pewnie Wasze temperamenty nie pozwolą na ocean spokojny, ale zmierza ku dobremu. Super :tak: trzymam kciuki baaardzo mocno. Pozdrowienia dla J jeśli czyta :-)

Moje drogie bBebony, chciałabym tylko wspomnieć, ze jestem wsiowe dziewczę, ze wsi pochodze, wieś kocham i wsiowych ludzi szanuję. Gdybym miała możliwość to pięciu minut bym się nie zastanawiała tylko mieszkała w najbardziej wsiowej malowniczej wsi, w bardzo wsiowym domku, pod którego okanami rosną malwy.

Proszę o zastanowienie się nad kontekstem użytym do słów wsiok i wieś. Osobiście się nie gniewam, bo wiem ze nie chodziło o obrazanie kogoklolwiek z nas, ale walczę z .. no cóż ... bezmyślnym używaniem słowa wies w analogii z czymś obciachowym, brzydkim, głupim.

nie wiem dokladnie o co chodzi z ta wsia, bo nie czytalam , ale zgadzam sie z Carioca w 1000000%:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jestem przeczulona na naduzywanie tych slow i wysmiewanie ludzi pochodzacych ze wsi:-(

reklama

Pewnie Wasze temperamenty nie pozwolą na ocean spokojny, ale zmierza ku dobremu. Super :tak: trzymam kciuki baaardzo mocno. Pozdrowienia dla J jeśli czyta :-)
hej. jeśli chodzi ci o mnie to ja wcale nie uwazam ze wsiok musi byc ze wsi. sama jestem z malej wioski... chodzilo mi o zachowanie tych ludzi o to ze cwaniakuja a zaden sie nie przyzna za jaka cene musial zdobyc te pieniadze i jak nisko musial tam upasc. jesli cie urazilam to przepraszam :) pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry