Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Iza ja też jeszcze nie szczepiłam Zuzi bo jak ostatnio byłam do szczepienia to niby miała coś z gardłem (chociaż ja nie zauważyłam żeby jej coś było)
ale w tym tygodniu muszę ją już zaszczepić ale najpierw chce jej zrobić to badanie moczu
wiecie może jak mam założyć ten woreczek na mocz???
bo od 3 listopada ide do szkoly dziennej do maja na niemieckiKleviel - no świetne rozwiązanie z opiekunką. Czemu się zdecydowaliście?
.....
A ktora to knajpa? Lata 90te??
Donkat - my z mężem uwielbiamy klimaty lat 90tych, mamy nawet jedną taką knajpę gdzie konwencja jest utrzymana w Sopocie, blisko nic tylko chodzić, ale i tak byliśmy ostatnio 2 lata temu... Nawet raz teściowa nas wypychała któregoś piątku, ale woleliśmy iść spać, nawet bez mizianka.
No wlasnie! Ja mam taki problem. Miejsce w zlobku dla Staska najwczesniej sie zwolni we wrzesniu 2009, nianie kosztuja od 1000-1300 minimum wiec kupa kasy a dwie babcie sa nadal czynne zawodowo...i moje pojscie do pracy sie km odwinie w czasie. Tesciowa ma isc na wczesniejsza emerytura ale dopiero od wrzenia 2009 i tez nie wiadomo...wlasnie, co tu robicWItam dziewczyny,
Wlasnei przeczytałam ze Klavell postanowila wziac opiekunke, i tak sobie mysle, ze choc jestem cieta na moja tesciowa i czasami (dosc czesto) mamy inne zdanie na temat wychowania Filipa to w sumie ciesze sie ze Filip jest z babcia a nie obca kobieta, przynajmniej jestem w pracy spokojna o niego i naprawde wiem ze jest z osoba ktora go Kocha (i przy okazji jest nadopiekuncza no ale to tylko szczegoł;-))
Wiam ze czasami nie ma wyjscia i opiekunka to jedyne rozwiazanie, ale nie wiem co ja bym zrobila, naprawde nie wiem.