donkat
Fanka BB :)
atru, a ja ilekroc czytam twoje posty, to sie zastanawiam, jak w braku czasu potrafisz ukladac tak ladne i poprawne skladniowo zdania. czesto piszesz, ze nie masz czasu, ze wpadlas na chwilke itp a elaborat peikny i poprawny jak wypracowanie w szkole
ja gdy nie mam warunkow, to pisze skrotami, nie dobieram pieknych slow, byle tylko przekazac sens.
podziwiam cie za to i napawa mnie optymizmem to, ze sa jescze ludzie, ktorzy przez net i postep nie zatracili milosci do pieknej polszczyzny:-)

ja gdy nie mam warunkow, to pisze skrotami, nie dobieram pieknych slow, byle tylko przekazac sens.
podziwiam cie za to i napawa mnie optymizmem to, ze sa jescze ludzie, ktorzy przez net i postep nie zatracili milosci do pieknej polszczyzny:-)
I śpi:-)A ja co? Wiadomo
Choć chyba też powinnam się położyć na chwilę
Ciekawe, czy do jutra wyjdzie z siebie...
Jest sportowcem?
no ale lekarz mi mówil że to teraz nie jest takie istotne dopiero później jak już się mu będzie ksztaltowala wymowa, żeby nie seplenil, zobaczymy co powie chirurg może się jeszcze okaże że narazie nie będzie musial mieć tego języczka podcinanego. Cieszyla bym się bo jakoś się boję tego bo lekarz mi powiedzial że to robią w znieczuleniu ogólnym