reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia nad płaszcykiem będę pracować jak M wróci z pracy:tak: tzn foch i nadal się nie odzywam a wieczorkiem mu go pokażę że niby tak przypadkiem natrafiłam i strasznie mi się marzy:-D
Donkat łóżeczko zamieniliśmy na turystyczne które stało na szafie i się kurzyło a tak młoda się nie obija:tak:
Tuśka dziś zaszalała spała raptem 1,15 więc popołudniu będzie mega marudna szkoda że dostałam @ bo w ramach rewanżu zostawiła bym ją M i poszła na solarium a tak lipa:crazy: ale za to mnie zaskoczyła bo wsunęła prawie całego gołąbka a nawet ja mam problemy ze zjedzeniem całego bo zawsze robię dość duże a teraz siedzi na sofie koło mnie i karmi psa paluszkami tylko obawiam się że nawet Mafi który kocha paluszki może nie podołać takiej ilości:-D Zaraz się zbieramy na spacerek bo dziś u nas piękna pogoda.

reklama
No i dobrze przypuszczałam Mafi wymiękł:-D a jak się odwróciłam i zobaczyłam co na podłodze zostało po tej ich paluszkowej imprezie to jedyne co mi przyszło do głowy to powiedzieć "PIĘKNIE" :wściekła/y: a ta mała "zołza" słysząc to zaczęła sobie bić brawo:-D no cóż chyba trzeba się zbierać i łapać za odkurzacz bo za chwilę rozniesie te paluszki po całym domu a ja tak ładnie posprzątałam i drugi raz już nie mam ochoty!

Możecie mówić na mnie KONAN NISZCZYCIEL:wściekła/y::wściekła/y: Pojechłam do tego Gniezna i tak pięknie zaparkowałam,że wypieprzyłam w słup. Taki jebitny betonowy. Nie wiem jak mogłam go nie widzieć:wściekła/y: W zasadzie jest lekkie wgięcie w klapie i to w miejscu gdzie jest antena od CB. Ciekawe czy gdybym walnęła od drugiej strony młotkiem to wyskoczyłoby spowrotem:sorry2: A teraz zsunęła mi się pokrywka z gazu i wgniotła kafelek. Oczywiście z pokrywki została tylko obręcz i uchwyt. Ale jestem wściekła. Już widzę reakcję S jak zobaczy klapę:angry:

Konan - to się nie opłacało wczoraj fury myć. No ale na powaznie to wspolczuje i wiem doskonale co czujesz, bo ja próbowałam przestawić znak drogowy , ale się nie dał.

Anetasa - chyba czytałaś naszą sztandarową książkę o zołzach? Chyba nawet Twoja córka ją czytała :)

Hruda - a ja wczorajszym tematem kurtek rozochocona chyba jednak tez zapoluje na coś kurtkowego tudzież płaszczowego. Zobaczymy. W przyszłym tygodniu Edward, prawda? Środa?

Agulka - no to masz że tak powiem przesrane :dry:

Asia, Donkat, Gagulec - :)

Witam

Carioca Hrudzia
to się spotkałyśmy:-(;-)

Justyna
mój Igor też tak siada na to krzesełku uczydełku z fisher-a :tak: tak najpierw na nóżkę a potem ją wysuwa do przodu i siedzi ale on jest drobniutki i dla niego to krzesełko to rewelacja ostatnio zauważyłam że często się na nim bawi , ma jeszcze takie zwykłe krzesełka z Ikei i wchodzę dziś do pokoju a on dumny siedzi sobie na tym krzesełku a są jak dla niego dość wysokie. No i nauczył się na te krzesełka "włazić" i tak stoi na tym krzesełku i pokazuje na podłogę i mówi bam bam :rofl2::baffled:
A i nauczyłam go dzisiaj na pytanie
"Ile masz lat?" a on wysuwa paluszek i mówi "eden" co ma oznaczać jeden bo tak go uczyłam i teraz tak chodzi po domu z tym paluszkiem i ciągle powtarza "eden" śmiesznie to wygląda.

Shinead co tam słychać ? W jakich godzinach Ty pracujesz? Do kiedy chcesz karmić małego? A i mam jeszcze jedno pytanie czy podajesz jeszcze małemu ferrum lek? Ale zarzuciłam Cię pytaniami chyba się stęskniłam:-)

jeszcze nie skończyłam z Wami pisać jeszcze tu wrócę :-p:-D:-D:-D tylko musze małego do kąpieli przygotować.

Ostatnia edycja:
Carioca Hrudzia to się spotkałyśmy:-(;-)
Wszystko przed nami...choc w duzej mierze zalezy to od Carioci i jej planow rozplodowych;-):-D

A ja dzis mam dobry dzien. Elektryk wyobrazcie sobie nie policzyl mi NIC za naprawe...a liczylam juz ze pyknie stowka albo i wiecej. Cos podlubal, naprawil i dziala! Poza tym dostalam z orange zestaw bluetoh za 10letnia lojalke. Zarobili u mnie plusa bo myslslam ze w nosie maja takie docenienia. No i z radosci kupilam sobie takie plaszczyk WŁOSKA KURTKA WEŁNIANA KRATA! (473198204) - Aukcje internetowe Allegro wiem ze krata oklepana ale kolnierz jest fikusny i kolorystyka nie oklepana: moja ulubiona: czern, szarosc i granat! Uwazam ze fajne ciuchy ma ten uzytkownik. A dzis zakupiona czarna kapotke oddam jutro bo okazalo sie ze moge. No i zamowilam sobie jeszcze perfumiki Omnia Bulgari Amethyste. Czego chciec wiecej?:-)Byc kobieta byc kobieta trallalala...:rofl2::-D

Ostatnia edycja:
Hrudzia śliczna ta kurtka, no widzisz Ty zrobiłaś zły zakup i mogłaś oddać, a ja po głębszym zastanowieniu też myślę, że źle zrobiłam kupując ten biały ( wczoraj) płaszczyk, ale już nie mogę cofnąć transakcji. To nic sprzedam na allegro. To była chwila zauroczenia a rozum chyba miałam w .......

Ale jaka figlarna butelka tych perfum, pierwszy raz z takimi się spotkałam

weekend jupi
wiec mam troche czasu dla was :-)
po krotce co u nas hani zdrowa mnie troche przeziebienie zlapalo katar meczy i glowa boli ale da sie przezyc aspiryne rozpuszczona pije.
Hanifka u opikunki dobrze caly tydzien prawie zajec maja co mnie akurat cieszy mala sie duzo nauczy pozna inne dzieci nie bedzie odludkiem
w czwartek na buchstar chodza w piatek na rytmike i zajecia instrumentalne we wtorek na sniadanko matek z dziecmi i na srode jeszcze mala chce zapisan na inne zajecia o ktore tagesmutter sie w weekend popyta
ja sama z Ayse tak sie nazywa) zadowolona jestem podejscie do dzieci ma i nawet sie o hanifke nie martwie siedzac w szkole, no wlasnie szkola dwa testy juz mialam ktore poszly mi bardzo dobrze by nas nie stresowac nauczyciel jak w pierwszej klasie ocenia sloneczkami :-)
z materialem lecimy dosc szybko jedna lekcja (jeden rozdzial ksiazki) w tydzien przerabiamy ksiazka ma 10 rozdzialow po 10 tygodniach nowa kupic bedziemy musieli od poniedzialku nomen zaczynamy i te wszystkie rodzajniki der die das brrr juz sie boje a co u was pisac po krotce bo nadrobic rady nie dam
mam nadzieje ze wszyscy zdrowi i szczesliwi :-)

reklama
a ja mialam dziś caly dzień zajęty jak przed 10 przyszla sąsiadka na kawkę posiedziala do 11.30 to później przyszla jeszcze koleżanka i do 3 mialam caly czas gości:-)
no a Mati to mnie dziś zadziwil bo mial dziś rekordową przerwę w spaniu bo aż 13 godzin:szok:i jeszcze po 20 wcale nie mial zamiaru iść spać:no::baffled:ale już śpi:-)
Hurdzia mi też sie ta kurteczko podoba :tak:
Justyna jak S zareagowal na klapę:confused:
Klavell dobrze że u was wszystko ok , że opiekunka spelnia twoje wymagania i że wiesz że Hani jest z nią dobrze.No i gratulacje sloneczek za testy;-)
Majandra gdzie podzial się link glosowania na odjazdowego Maciusia?
Anetasa płaszczyk zamówiony????

Ach zapomnialam się pochwalić jutro jedziemy z D i jego bratem i szwagierką na dyskotekę:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)to będzie nasza pierwsza dyskoteka jak jesteśmy małżeństwem:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry