reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
To niestety już chyba taka nasza kobieca przypadłość:cool2: ja też tak często mam że dopadają mnie różne myśli i jakoś sama sobie z nimi poradzić nie mogę i zrozumieć czego właściwie ja chcę a nawet sama od siebie oczekuje:sorry:

To niestety już chyba taka nasza kobieca przypadłość:cool2: ja też tak często mam że dopadają mnie różne myśli i jakoś sama sobie z nimi poradzić nie mogę i zrozumieć czego właściwie ja chcę a nawet sama od siebie oczekuje:sorry:
Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz .......................... jak ja bym się z Tobą napiła wina :tak::tak::tak:i tak sobie pogadała "po babsku"

Aby do maja:-)

Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz .......................... jak ja bym się z Tobą napiła wina :tak::tak::tak:i tak sobie pogadała "po babsku"

Aby do maja:-)

Oj kochana też bym dużo dała żeby zmniejszyć ten dystans między naszymi miejscami zamieszkania chociaż o połowe wtedy z pewnością byłoby nam łatwiej:sorry::tak: ale cóż narazie pozostaje nam tylko net:crazy: chociaż tak sobie myślę że może chociaż namiastką byłby skeyp:sorry: tylko nie wiem czy Twój i mój mąż zniesli by nasze wieczorne pogawędki przy winku:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry