Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i wszystko jasne. U nas w Urzędzie pracuje babka z Zielonej Góry i rano jak rozmawiałam przez telefon na parkingu , patrząc się na jej autko zastanawiałam się skąd ona przyjechała, ze ma cały biały samochódwitam sie i ja
u nas śnieg spadła my dziś wybieramy się na basen do Żar... czyli okolice Gagulca
![]()

- jutro zasuwam z Młodym do lekarza bo bardzo brzydki ma kaszel -chciałam dzisiaj ale pani doktor po południu nie przyjmuje:-(; mi głowę rozsadza i jakaś cholera i mnie bierze bo już mam nos zapakowany
Ale że dzisrano zadzwoniła i jakostak rozmowa zeszła na odpowiedni temat no i moja mama stweirdziął ,że sie cieszy i ze wogóle to coś przeczuwała bo śniły sie jej jakieś małe dzieci i to jeszcze trojaczki

i że pierwsze co to pomyslała. No i wyśniła (ale jedno serduszko)
;-)Bardzo dobrze; z trojaczkami bym oszalałaśnieg sypie na całego- prawdziawa biała jesień się u nas zrobiła...
A u nas chlapa, wietrzycho i zimno
i tak sie zastanawiam czy ten basen to dobry pomysł
Gagulec to świetnie ze mama dobrze zareagowała i chyba dobrze ze jej sen się w całości nie spełnił;-)

Poza tym to maskara- Młody zasmarkany i zakaszlany, cała noc się wiercił i grzebał mi pod pidżamą i co chwila pobudka- jutro zasuwam z Młodym do lekarza bo bardzo brzydki ma kaszel -chciałam dzisiaj ale pani doktor po południu nie przyjmuje:-(; mi głowę rozsadza i jakaś cholera i mnie bierze bo już mam nos zapakowany
Ale za to z weselszych wieści- proszę się nie śmiać, ale miałam stresa, żeby moja mamę poinformować o mym odmiennym stanieAle że dzisrano zadzwoniła i jakostak rozmowa zeszła na odpowiedni temat no i moja mama stweirdziął ,że sie cieszy i ze wogóle to coś przeczuwała bo śniły sie jej jakieś małe dzieci i to jeszcze trojaczki
i że pierwsze co to pomyslała. No i wyśniła (ale jedno serduszko)
;-)
ja najczęściej ląduję w nocy lub w weekend w dyżurnej, bo nie mam jak iść po numerek o 7 rano a dodzwonić się nie da...
No i trojaczki!!!
By się działo. Mój mąż po testowaniu miał wizję bliźniaków
Na szczescie gin rozwiał je już na pierwszym usg!I bardzo dobrze, choć te co nie chodzą i tak sobie u lekarza zaświadczenie załatwią. Ciekawe czy mnie to obowiązuje? Skoro ciąże zaczęłam w czerwcu?
"Kobieta, która była w 10 tyg. ciąży przed 1 listopada nie będzie musiała przedstawiać takiego zaświadczenia, aby dostać becikowe." Tak piszą, ciekawe jak będzie w praktyceI bardzo dobrze, choć te co nie chodzą i tak sobie u lekarza zaświadczenie załatwią. Ciekawe czy mnie to obowiązuje? Skoro ciąże zaczęłam w czerwcu?
:-(