Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niezłe, co?ale czemu trzeba płacić za wynik testu hmmm![]()

dzieciaki zawiozę do teściowej niech ona się trochę z nim pomęczy chociaż założe sie że u niej będzie jak zwykle grzecznya ja troszke psychicznie odpocznę....
Mlody dopiero obudzil sie, wlasnie rzygnal mi woda ktora wypil, ma 37.8. Oszaleje przez te zeby. Od 11 przyjmuje pani doktor
tak mi sie kojarzy, czemu tak?Adaś zaczął mi kichać![]()
.
Musze sie wziasc za obiad,a nie chce mi sie jeszcz @ nadeszla![]()
no i znaleźliśmy rozwiązanie jestem uczulona na kurz domowyi dopóki nie zrobimy do końca góry domu to kurz jeszcze będzie bo co z tego że ja sprzątam ,wycieram jak góra jeszcze nie gotowa a tam najwięcej tego kurzu
![]()

Witam.:-) Pogoda pod psem. Maciuś wariuje w domuWłaśnie mnie w nogę ugryzł
![]()

ja daje dzieciom tran

...witam!!!
zalozony plan dnia wykonany!
nawet jeszcze wiecej, bo sie przypomnialo przy okazji
moja mama tez nagle zachorowala. angine ma:--(
a miala do nas w poniedizalek przyjechac:--(
zdrówka dla mamusi
Monia, czesciej by sie tak przydalo, nie?
oj przydało by się przydało
Justyna, Mateusz zawsze przy goraczce wymiotuje?tak mi sie kojarzy, czemu tak?
a moze szybko mu minie?
u mnie tez dzis;-)
a odczulanie jest w planach? moj P tez jest uczulony an kurz. od kiedy bierze szczepionke odczulaajaca, to jest o wiele lepiej
tyle, z eon nie mial dusznosci, akichal i czesto lapal przyziebienie
od stycznia mam być kolejny i ostatni rok odczulana na trawy i żyto a za rok mam zacząc właśnie na ten kurz
jak pod psem, to pod psem
![]()

MG158*MODENA BASIC śliczne zasłony na taśmie (804463934) - Aukcje internetowe Allegro

??????Wróce wieczorem bo własnie gotuję jadło dla moich rozrabiaków, dzis czarodziejskie kluski![]()
ale internet zaczął mi tak popołudniu mulić że jedna strona się pół godziny wczytaywała
i najczęściej zanim cokolwiek przeczytałam wygasała
także życzę wszystkim dobrej nocy i uciekam się kąpać a potem może jeszcze poczytam