Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam dni połdne więc i ochota jestA ja sie nie pobawie bo nie mam ochoty![]()

taki "zwierzęcy" instynkt
Czubek w skróciepijak, awanturnik czy KTO?????
młody facet podobno za gówniarza wąchał klej później rodzice gdzieś go do zakładu wysłali potem odebrali kilka lat się pomęczyli no i kupili mu kawalerkę naprzeciwko nas
przynoszą mu żarcie 2 razy w tygodniu i mają z nim święty spokój a my słuchamy jego wrzasków
Nie zwierzęcy nie zwierzęcy tylko normalny ludzki;-)ja mam dni połdne więc i ochota jesttaki "zwierzęcy" instynkt
![]()
Ty tu mi nie ublizaj bo ja zawsze też mam wtedy chcice
hehe tylko nie spal gumy w tym zwierzecym szaleja mam dni połdne więc i ochota jesttaki "zwierzęcy" instynkt
![]()
;-)wypijesz jeszcze 2 drinki i ochota się znajdzieA ja sie nie pobawie bo nie mam ochoty![]()

uuuuuuuuuuuuuuuuuu pewnie udaje wilkołKACzubek w skróciemłody facet podobno za gówniarza wąchał klej później rodzice gdzieś go do zakładu wysłali potem odebrali kilka lat się pomęczyli no i kupili mu kawalerkę naprzeciwko nas
przynoszą mu żarcie 2 razy w tygodniu i mają z nim święty spokój a my słuchamy jego wrzasków
![]()

męzulek sie o to postarał
o to chodzi że juz gumy sie skończyłyhehe tylko nie spal gumy w tym zwierzecym szale;-)

i co teraz???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/Nie kochana nie wilkołaka to byśmy chyba wszyscy jakoś znieśliuuuuuuuuuuuuuuuuuu pewnie udaje wilkołKA
Ja oznajmiam, że jestem NAWLONAmęzulek sie o to postarał
![]()
on ciągle drze morde że kogoś tam morduje, pozbija i wyzywa tą wirtualną osobę
no nie wiem chyba ze najpierw masaz mi zrobiwypijesz jeszcze 2 drinki i ochota się znajdzie
polac?![]()
o to chodzi że juz gumy sie skończyłyi co teraz???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/