monia_l
Wrześniowe mamy'07
no to Nuśka zaczynaj pierwszaDobra dobra nie pić tyle tylko opowiadać tu co u Was słychac ? Ale tak ogólnie w życiu ? Jakieś niespełnione marzenia? Albo plany ????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to Nuśka zaczynaj pierwszaDobra dobra nie pić tyle tylko opowiadać tu co u Was słychac ? Ale tak ogólnie w życiu ? Jakieś niespełnione marzenia? Albo plany ????

Nuska a ty podawalas swoj numer gg na zamknietym bo wlasnie pracuje nad swoja lista kontaktow
o ty cwaniaro jak mnie rozgryzłaśno to Nuśka zaczynaj pierwsza![]()

a Ty to tajemnicza jestes........... sama nic nie powie a wyciągac od innych chce, hihihihihiDobra dobra nie pić tyle tylko opowiadać tu co u Was słychac ? Ale tak ogólnie w życiu ? Jakieś niespełnione marzenia? Albo plany ????
ja tez nie mamNuska a ty podawalas swoj numer gg na zamknietym bo wlasnie pracuje nad swoja lista kontaktow
no to Nuśka zaczynaj pierwsza![]()
a Ty to tajemnicza jestes........... sama nic nie powie a wyciągac od innych chce, hihihihihi
ja tez nie mam
może siostrzyczki dla IgorkaWysłałam Ci na priva
o ty cwaniaro jak mnie rozgryzłaś
Ja ciągle czuję niedosyt czegoś mi brakuje..............w pracy jest niby ok ale to takie mało ambitne siedzieć ciągle w papierach i co miesiąc to samo................ a już sama nie wiem chyba odzywa się brak urlopu
a tedy miała byś urlopu bardzooooo dużooooooooo

cos tam tworzy
Nuska a dlaczego jestes niedostepna?
tak jak napisalam moni na gg ide na balkon zapalic mojego papierosa na czarna godzine
i zaraz wracam

no nie wiedziałam