reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyjście bez maleństwa

gwarekk

Fanka BB :)
Witam!!
Jestem tu nowa !Mój synek urodził się 23 marca , miał 53 cm i 3490 ważył!Rośnie bardzo szybko i zauważyłam że coraz cześciej nie spuszcza mnie z oczu!Wcześniej zostawiałam go z teściową(studjuje) ale wtedy był jecze malutki i reagował bardzo dobrze.Ale od sesji to ja cały czas z nim przebywam , z babcią zostaje sporadycznie(w dodatku z moją mamą tesciową widział od 2 miesięcy ze dwa razy)ale jak wracam to wydaje mi się taki smutny.A teraz dostaliśmy z mężem zaproszenie na wesele i nie wiem co zrobić!Mąż uparł się zeby zabrać małego do teściowej bo tam z wesela będziemy mieli spacerkiem 30 min, a do domu ok30 ale samochodem. Dom  zna , dom teściowej raczej nie!Boje się że nie będzie mógł usnąć , bo w domu mamy taki swój stały rytułał zasypiania i żadynych odstępstw nigdy nie było.Nie wiem co zrobić, może któras z was była w takiej sytuacji już...?

reklama
Do góry