Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Temperatura w 2 razie cyklu zawsze rośnie ze względu za wzrost progesteronu. Wykres wygląda dobrze ale czy zwiastuje ciążę tego Ci nie napiszę . Może zrób test za 4-5 dni. Mocno trzymam kciuki powodzenia.Witajcie, nie znam się na tym kompletnie. Po czym poznać wykres ciążowy? Załaczylam swoj. Mam 27 dniowe cykle. Owulacja byla 13 dnia cyklu. Czy wg wykresu jest szansa na ciążę?
Ciąża ❤Dzisiaj 25 dc, a 28 dostaje okres. Wyszło mi cos takiego dzisiaj. Pewnosci nie mam. Jutro powtórzędziękuję za wszystkie odpowiedzi
![]()
Kochana trzymam radość dzisiaj jeszcze na wodzy. Test owulacyjny rowniez wyszedl pozytywny. Dwie mocne kreski. Jak jutro będzie znow tako test, to chyba dopiero uwierzę.Ciąża ❤
Wygląda ładnie, nie wiem po co sugerukecie się testami owu, są do czegoś innego przeznaczone ,ja po cichu gratulujęDzisiaj 25 dc, a 28 dostaje okres. Wyszło mi cos takiego dzisiaj. Pewnosci nie mam. Jutro powtórzędziękuję za wszystkie odpowiedzi
![]()
Wiem. Poprostu jak zobaczylam tą kreske, chcialam zobaczyc jak to sie ma do owulacyjnych.Wygląda ładnie, nie wiem po co sugerukecie się testami owu, są do czegoś innego przeznaczone ,ja po cichu gratuluję