reklama

Wynik bety hcg.

Iść jeszcze w tym tygodniu czy następnym najlepiej?
Trudno mi cokolwiek doradzić. Ja bym popytala wśród znajomych o jakiegoś naprawdę dobrego lekarza, skonsultowała się z nim. Jeżeli ta babeczka u której byłaś ma dobry sprzęt i nic nie widziała to nie wiem czy jest sens iść znów w tym tygodniu.
Edit , z drugiej strony mogła tylko gadać że sprzęt jest ok a w rzeczywistości mógł to byc już zabytek.

reklama
Może ktoś jeszcze się wypowie..
Wczoraj na usg pusty pęcherzyk ciążowy. Według om 6+1 , na usg ciąża młodsza. Według ginekolog 4tc. Zrobiłam bete jak mi radziła. Wynik na zdjęciu. Czy przy takiej wartości zarodek powinien już być ? Odchodzę od zmyslow czy ciąża się zatrzymała. Powtórzyć bete czy czekać na usg?
Co prawda ja Betę badałam do wartości 2500 potem stop . Ale wydaje mi się ze przy takich wartościach jakie masz Ty powinno byc już serduszko . Może ginekolog miał słaby sprzęt ? Na tym etapie ciąża rozwija się bardzo szybko i z dnia na dzień dużo się zmienia .

Trudno mi cokolwiek doradzić. Ja bym popytala wśród znajomych o jakiegoś naprawdę dobrego lekarza, skonsultowała się z nim. Jeżeli ta babeczka u której byłaś ma dobry sprzęt i nic nie widziała to nie wiem czy jest sens iść znów w tym tygodniu.
To jest zdjęcie tego jej sprzętu. Ja nie mam pojęcia czy on jest dobry czy nie.. Poszłam prywatnie z myślą,że jak place to mają dobry sprzęt

Załączniki

• Screenshot_20210629-192935_Facebook.jpg
    Screenshot_20210629-192935_Facebook.jpg
    158,9 KB · Wyświetleń: 162
reklama
Ja byłam w 6+2 i lekarz nastraszył mnie pustym jajem, że nawet nie widzi pęcherzyka zoltkowego. Następnego dnia zrobiłam betę i wyszła 27850. Nie dało mi to spokoju i na kolejny dzień umówiłam się do innego lekarza a tam pęcherzyk zoltkowy, zarodek prawie 0,5 cm i serduszko.
Ja na Twoim miejscu poszlabym dla pewności do innego lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry