Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Laboratorium może się pomylić jak najbardziej. Ale to już byś musiała mieć strasznego pecha, że aż dwa razy. Powtórz jeszcze raz betę ale w innym labie.Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała taką sytuację, że zaszła w ciążę, a bete miała <1.20???
Ja jestem totalnie skołowana, bo byłam dzisiaj u lekarza i powiedział, że wszystko wskazuje na bardzo wczesną ciążę (zasiniona szyjka) i kazał mi zrobić bete...zrobiłam i wynik jest <1.20...W poniedziałek 18.05 też robiłam bete i identyczny wynik <1.20... nawet nie wiem co to oznacza...2 dzień spóźnia mi się @, zrobiłam wczoraj test ciążowy, na którym pojawiła się druga bardzo blada kreska, ale przecież test nie wykryłby 1mlU...nie wiem co o tym wszystkim myśleć...czy laboratorium może się pomylić?
Bo ten hormon zaczyna się wytwarzać dopiero parę dni chyba około 5 po zagnieżdżeniu. A w cyklach książkowych 28 dniowych jest około 14 dnia owulacja. Poprawcie mnie jeśli się mylę.Jestem w 12 dniu cyklu, czemu nie ma szans?
Może się pomylić, ale 2 razy wątpię. Czasem testy kłamią, albo wychodzą pozytywnie przy chorobach. Zbadaj jeszcze raz i zobaczysz co lekarz powie. Takiej bety test nie powinien wykryć i ona świadczy, że ciąży nie ma.Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała taką sytuację, że zaszła w ciążę, a bete miała <1.20???
Ja jestem totalnie skołowana, bo byłam dzisiaj u lekarza i powiedział, że wszystko wskazuje na bardzo wczesną ciążę (zasiniona szyjka) i kazał mi zrobić bete...zrobiłam i wynik jest <1.20...W poniedziałek 18.05 też robiłam bete i identyczny wynik <1.20... nawet nie wiem co to oznacza...2 dzień spóźnia mi się @, zrobiłam wczoraj test ciążowy, na którym pojawiła się druga bardzo blada kreska, ale przecież test nie wykryłby 1mlU...nie wiem co o tym wszystkim myśleć...czy laboratorium może się pomylić?