reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań laboratoryjnych

Kotek no głowy nie dam, ale akurat zwróciłam uwagę na ten temat (oglądałam fakty na tvn) i wtedy pokazywali batoniki z dodatkiem alkoholu. Zdecydowanie nie były to zwykłe czekoladki.

reklama
no wiec polazlam dzis do mojej ginki i sie okazalo że cukrzycy nie mam uff, ale różowo z tym cukrem tez nie jest i mam 2 x w tyg godzinke po śniadaniu latac na badania poziomu glukozy. Do tego uważać na slodycze, dobrze że az tak mnie nie świeżbi:)
Poza tym zatwierdziła decyzje szpitanego gina o nospie i zmniejszyla mi aspargin. Nastepne widzenie z synusiem dopiero w maju:(

Dobrze, że nie masz cukrzycy!
A czemu masz zalecenie no-spy? "Zwykłe" skurcze, czy coś mocniejszego się działo? Chyba przegapiłam, albo wyleciało przez dziurę w mózgu... :zawstydzona/y:

Sorga super, że się obroniłaś przed cukrzycą. Wprawdzie dramatu by nie było, ale często cukrzyca w ciąży kończy się cc (nie chciałam Cię straszyć wcześniej)

Blanes witam po raz pierwszy w zmienionym stanie cywilnym:DDD i ponownie gratuluje , tym razem"osobiście" bo chyba tam siedzisz przed kompem teraz?:-D
Esia dostalam nospe po panice na syndrom "źle włożonego tampona":zawstydzona/y: i biore sobie 3x1, Czuję sie dobrze i nie czuję ucisku ciężaru Eryka na szyjkę, no może okazjonalnie, wiec raczej działa:tak:

ps. Blanes ja jestem na cc psychicznie gotowa ze względu na oczka moje ślepiutkie, ale u okulisty jeszcze nie byłam i tak sobie trwam w niepewności:-p

Sorga czyli jednak ten ucisk to nic dobrego? Pogadam z ginem - jeszcze nie miałam, ale jakby co, będę przygotowana :tak:

reklama
Esiu u dziewczyn gin sie tym raczej nie przejmował, może u mnie tak jest bo ja mam ta szyjkę jednak skrócona juz od 3 mca ciązy i tak bardziej na wszelki mi dali niż że to niby złe:-D

Do góry