Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie lepiej lekarza zapytać?Tak, byłam szczepiona jak byłam mała a reszta wyników jest okej?
To popatrz jakie masz wartości przy reaktywnym, niereaktywnym, łatwo porównać z Twoim wynikiem.Tak, byłam szczepiona jak byłam mała a reszta wyników jest okej?
No właśnie mi lekarz w każdym trymestrze toxo zlecał.Wyniki masz w porządku.
Musisz uważać na toxo, bo jej nie przechodziłaś i nie masz przeciwciał. Badanie na toxo powinnaś powtórzyć w każdym trymestrze.
Zapytałbym gdyby odpisywał na e-mail ale niestety nigdy nie odpisuje w klinice tylko panie z infolinii udzielają informacji a wizyte mam dopiero w przyszłym tygodniuNie lepiej lekarza zapytać?
Hmm jak Cię coś nurtuje, to może wyślij lekarzowi mms z wynikami ?Zapytałbym gdyby odpisywał na e-mail ale niestety nigdy nie odpisuje w klinice tylko panie z infolinii udzielają informacji a wizyte mam dopiero w przyszłym tygodniu