reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyniki hematologiczne 7 tygodniowego niemowlaka

Witam serdecznie,

Zwracam się do Was z zapytaniem. Dziecko 7 tygodni miał perforację błony bębenkowej i stwierdzone zapalenie ucha. Lekarz kazał dbać o ucho i je czyścić.
Wizytę u laryngologa mamy w przyszłym tygodniu niestety, niemniej udało nam się zrobić morfologię krwi i parametry są różne. Najbardziej martwi mnie IG.
Chłopiec nie ma gorączki, je normalnie, uśmiecha się :) wydaje się być wszystko jak najbardziej normalnie.
Czy mogę prosić o przeanalizowanie wyników w miarę możliwości?
Z góry bardzo dziękuję za każdą odpowiedź.

Załączniki

• IMG_8577.jpeg
    IMG_8577.jpeg
    165 KB · Wyświetleń: 181
reklama
Witam serdecznie,

Zwracam się do Was z zapytaniem. Dziecko 7 tygodni miał perforację błony bębenkowej i stwierdzone zapalenie ucha. Lekarz kazał dbać o ucho i je czyścić.
Wizytę u laryngologa mamy w przyszłym tygodniu niestety, niemniej udało nam się zrobić morfologię krwi i parametry są różne. Najbardziej martwi mnie IG.
Chłopiec nie ma gorączki, je normalnie, uśmiecha się :) wydaje się być wszystko jak najbardziej normalnie.
Czy mogę prosić o przeanalizowanie wyników w miarę możliwości?
Z góry bardzo dziękuję za każdą odpowiedź.
Wyniki badań analizuje lekarz :)

Do góry