reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Dziewczyny super zakupy! Wozki fajne :tak: Najwazniejsze ze Wam i dzieciaczkom beda dobrze sluzyc, a poza tym nic wiecej sie nie liczy!

Jako jedyna z Was kupilam tylko kaftanik i spiochy:-p Po Swietach biore sie ostro za zakupy, bo wbrew pozorom pozostalo malo czasu,a wszystkiego w jednym miesiacu nie dam rady kupic;-)

reklama
dzieki dziewczyny :)
no on nie jest taki bialy tylko taka wanilia :) fajne sa tez granatowe ale jakos ten wpadl mi w oko, chyba latwiej bedzie taka ekoskorke czyscic :) a stan wozka jest idealny, nie wiedzialam ze mozna w takim dobrym stanie kupic wozek uzywany,no lekki nie jest, ale akurat nie patrzylam na wage bo bede go zostawiac w piwnicy, a czasami pewnie gondolke na gore z malym jak usnie na spacerze, na rozmiary tez nie patrzylam, bo mama ma kombi, tata tez duzy bagaznik, tylko do mojego fordzika nie wejdzie, ale i tak niedlugo czeka go zlomowanie :)
a na miescie bede sie wozic z malym hehe :)

piekna fura!!!! ja tak sobie mysle ze ciagle mam czas i jestem w czarnej d..... mam kilka dziewuszynkich fatałaszków ot cala moja wyprawka, jakos nie mam głowy, takie rzeczy jak lózeczko , posciel i wozek tez mam ale planuje zmienic wozek, na lzejszy, bo z dwojka maluchow nie bedzie łatwo....... tak ze ja zazdroszcze ze jestescie juz spokojne o wyprawki.....

ja też kupiłam wózek:-D czaiłam się na ładny kolor i dobrą cenę i właściwie to pierwsza i jedyna używka, którą oglądaliśmy, ale jest w bardzo dobrym stanie i kosztowała tylko 500 zł a wygląda tak:
$_20.jpg

Załączniki

• $_20.jpg
    $_20.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry