Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam ochraniacz przy synku, teraz nie kupuje. Zbędne to dla mnie było. Może jak młoda będzie na tyle duża, że wsadzałaby rączki w szczebelki.W takim razie tez się zaopatrzę głównie w tetrowe ale dokupię po parę sztuk muślinowych i bambusowych.Wczoraj się mocniej zaznajomiłam z tematem tutaj: Link do: Pieluchy tetrowe, flanelowe, bambusowe i muślinowe. Które wybrać? - MatkaAptekarka
I kolejne pytanie(jak widać jestem zielona w temacie)
Co myślicie o ochraniaczach do łóżeczka i czy same zamierzacie kupić lub już używałyście? Poczytałam trochę i znów mam mętlik w głowie. Jeśli się zdecyduję to brałam pod uwagę te mniejsze, z cieńszego materiału, a nie te grube wysokie poduchy na całą długość i szerokość łóżeczka. Przydatna rzecz czy zbędny gadżet?
Macie może upatrzone jakieś sklepy internetowe z takimi tekstyliami jak pościele, rożki, ochraniacze, kokony niemowlęce?
Sporo już przejrzałam, ale niektóre ceenyyy mrożą krew w żyłach![]()
Hm, nie znam w ogóle produktów firmy Abri - ktoś to może już testował?gotowe zestawy dla mamy do szpitala:
Link do: PAKIET POPORODOWY, TORBA DO SZPITALA, WYPRAWKA
Podobno Abena ma świetne produkty higieniczne![]()
DareToBe pisała w tym wątku wcześniej, że są super i w szpitalach używająHm, nie znam w ogóle produktów firmy Abri - ktoś to może już testował?![]()