Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam ochraniacz przy synku, teraz nie kupuje. Zbędne to dla mnie było. Może jak młoda będzie na tyle duża, że wsadzałaby rączki w szczebelki.W takim razie tez się zaopatrzę głównie w tetrowe ale dokupię po parę sztuk muślinowych i bambusowych.Wczoraj się mocniej zaznajomiłam z tematem tutaj: Link do: Pieluchy tetrowe, flanelowe, bambusowe i muślinowe. Które wybrać? - MatkaAptekarka
I kolejne pytanie(jak widać jestem zielona w temacie)
Co myślicie o ochraniaczach do łóżeczka i czy same zamierzacie kupić lub już używałyście? Poczytałam trochę i znów mam mętlik w głowie. Jeśli się zdecyduję to brałam pod uwagę te mniejsze, z cieńszego materiału, a nie te grube wysokie poduchy na całą długość i szerokość łóżeczka. Przydatna rzecz czy zbędny gadżet?
Macie może upatrzone jakieś sklepy internetowe z takimi tekstyliami jak pościele, rożki, ochraniacze, kokony niemowlęce?
Sporo już przejrzałam, ale niektóre ceenyyy mrożą krew w żyłach![]()
Hm, nie znam w ogóle produktów firmy Abri - ktoś to może już testował?gotowe zestawy dla mamy do szpitala:
Link do: PAKIET POPORODOWY, TORBA DO SZPITALA, WYPRAWKA
Podobno Abena ma świetne produkty higieniczne![]()
DareToBe pisała w tym wątku wcześniej, że są super i w szpitalach używająHm, nie znam w ogóle produktów firmy Abri - ktoś to może już testował?![]()