Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też jak Staś był mały wszystko kupowałam używane (no, poza bielizną i butamiJak już piszecie o używanych ubrankach to pochwalę się i janasz synuś póki co nie miał nic kupione w sklepie
wszystkie ciuchy ma z second - handu i giełdy mam
mamy już tego masę, ale jak wchodzę i nic nie zniszczone bodziaki kosztują 0,68 zł to jak nie wziąć??
takie perełki mi się udało trafić że brałam jak leci
![]()
A ja mam odwrotnie, ja używanych ciuchów na necie nie lubię kupować bo muszę pomacać.. [emoji6]Ja też jak Staś był mały wszystko kupowałam używane (no, poza bielizną i butami) - i to jest super, bo dużo taniej niż nowe można kupić rzeczy w super stanie
Tyle że ja kupowałam zawsze w internecie, bo nienawidzę chodzić po sklepach
Potem jak dziecko dorasta i kształtuje się jego gust to już nie jest tak łatwo kupić coś używanego
Mi też wydaje się, że po 3 sztuki to za mało - ja już takiego malucha miałam dawno temu, ale po ilości zostawionych rzeczy wnioskuję, że miałam zdecydowanie większe ilości niż po 3 sztuki
Obecnie mam w rozmiarze 56:
- 10 szt. body z krótkim rękawem
- 5 szt, body z długim rękawem
- 6 rampersów z długim rękawem
- 3 rampersy z krótkim rękawem
- 6 szt. półśpioszków
- 5 bluz z długim rękawem
- 2 cienkie kaftaniki z długim rękawem
- 4 bawełniane czapeczki wiązane pod brodą (cieniutkie)
- dużo bielizny: skarpetek, łapek niedrapek, rajstop
Większość z tego to po Stasiu, teraz dokupiłam tylko te kaftaniki, body z krótkim rękawem, bo wtedy miałam tylko 2 szt. i 3 szt. półśpioszków, bo Staszko był wrześniowym dzieckiem.
W rozmiarze 62 mam porównywalne ilości - większych rzeczy mam już mniej zostawionych, więc w miarę rośnięcia Wandzi będę dokupywała![]()
Rampersow ze 2szt, body póki co wielopak z tesco 5szt. I więcej nie mam na krótko. Myślałam o body na ramiaczkach, ale mam wątpliwości czy kupić.Dziewczyny to po ile szt macie rampersów i body z krótkim rękawem?
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego kupuję swoich ulubionych firm (a doświadczenie z różnymi firmami mam spore, bo jestem zakupoholiczkąA ja mam odwrotnie, ja używanych ciuchów na necie nie lubię kupować bo muszę pomacać.. [emoji6]
Za to zakupy na lumpeksie uwielbiam, ale u mnie są same takie że wszystko ładnie na wieszakach, posegregowane rodzajami ubrań, no i oczywiście damskie, meskie, dziecięce osobno..
Ale na necie też mi się zdarza coś wychaczyć dla młodej.
Jak np bluzę z Reserved nową z metką taką "pandę "za 15 zł niedaleko, więc podjechałam odebrać, albo płaszczyk na jesień/ wczesną wiosnę za 19zł z przesyłką[emoji6]
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
nie martw się! ja się spodziewam trzeciego i też mam dużo wątpliwości co do ubierania latem, bo poprzednie dzieci mam listopadowe. mam zamiar kierować się zasadą, że takie maluchy ubiera się jedną warstwę więcej niż siebie i zobaczymyJa powiem Wam szczerze że też nie wiem jak to będzie z tym ubieraniemto będzie moje pierwsze dziecko stąd te obawy. No niby lato, ale jednak u nas w lecie jest różnie, poza tym taki maluszek chyba potrzebuje jednak ciepła skoro ostatnie kilka miesięcy spędził w ciepłym brzuchu mamy
![]()
Ponoć jak temp przekracza 20'C, to wtedy ubiera się dziecko tak samo jak siebie [emoji6] Ale ja i tak mam tendencje do przegrzewania [emoji28] Moja mama też, wiec to chyba po niej mi tak zostało [emoji4]nie martw się! ja się spodziewam trzeciego i też mam dużo wątpliwości co do ubierania latem, bo poprzednie dzieci mam listopadowe. mam zamiar kierować się zasadą, że takie maluchy ubiera się jedną warstwę więcej niż siebie i zobaczymyniemowlaki też potrafią komunikować jak im za ciepło
![]()