Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Później spał w śpiworku, który dostałam od kogoś. To było bardzo dobre rozwiązanie z tym śpiworkiem
Obecnie też się rozglądam za śpiworkiem, jeszcze nie znalazłam idealnego... wszystkie takie grube mi się wydają...na pierwsze miesiące kupiłam otulacz:Kobiety pomocne i mamusie doświadczone!! Jaki śpiworek wybrałyście na te pierwsze 3 miesiące?
czy może na początku maluszek może spać w rożku?? nie mam pojęcia, a w sumie z bliskich nie ma mi kto doradzić ;/
Dokladnie ten sam chce kupicna pierwsze miesiące kupiłam otulacz:
Link do: Otulaczek | Motherhood
rożek też będzie dobry na początek, trzeba tylko zwracać uwagę, żeby nie był za ciepły, bo dziecko będzie się przegrzewać, a będzie jednak lato.
potem śpiworek - ja akurat mam po strasznych synkach, ale wybór jest ogromny, trzeba patrzeć, żeby nie był za gruby albo żeby nie ubierać za ciepło
te śpiworki natulino ktoś już wcześniej linkowało tym otulaczu też myślałam
chyba zrobię tak że będę miała ten otulacz + cienki rożek, a jak już maluch będzie to bedę myśleć o śpiworku. Patrzyłam na te z Natulino - ale też nie wiem na jaką grubość sie zdecydować![]()
W lato na śpiworek czy rożek będzie raczej za cieplo..Kobiety pomocne i mamusie doświadczone!! Jaki śpiworek wybrałyście na te pierwsze 3 miesiące?
czy może na początku maluszek może spać w rożku?? nie mam pojęcia, a w sumie z bliskich nie ma mi kto doradzić ;/
Dziewczyny, pomóżcie, bo trochę ciężko mi się myśli...
Zaczęłam sobie klikać zamówienie w Gemini. Wybrałam: bepanthen, patyczki do uszu, platki kosmetyczne dla niemowlat, katarek, majtki siateczkowe poporodowe, podklady poporodowe, wzielam tez 1 paczke pampersów 1 - i zastanawiam się, czy coś powinnam dopisać? Dopisałam też podklady poporodowe Bella i zastanawiam się, czy to są te duże podpaski, czy podkłady na łóżko? Bo te duże podpaski też bym chciała...
Termometr mam, Octanisept też.
O czym zapomniałam?![]()