reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

krolewna, to spróbuj sobie wyobrazić moją Amelcię w gondoli w tym wieku, gdy Ona już w 8 m-cu chodziła sama :sorry2: nie wspomnę o tym, że koło 6 m-ca raczkowała i to żwawo, nie mówię o wstawaniu na proste nogi i chodzeniu przy meblach

no nie potrafie sobie tego wyobrazić hehe :D

reklama
Witam
nie miałam dostępu do neta przez weekend mama sporo do nadrobienia no i pytań.
Byłam w Smyku i widziałam wózek Bebetto Solaris nawet mi się podobał.
Wiecie może coś o tym wózku?

Dziewczyny musze sie was poradzic...
Podobno w Niemczech np, nie kupuje sie raczej gondolki jelsi dziecko rodzi sie na lato. Zamiast tego stosuje sie tzw. Miekka gondole, ktora uklada sie do spacerowki. W teutoni spacerowka rozklada sie na prosto, wiec jest to mozliwe. Wklejam zdjecia, napiszcie prosze co myslicie o tej opcji? Nie wychodzi to duzo taniej, ale jak pomysle, ze gondole mam miec na 3-4 miesiace a przez ten czas u mnie jest srodek lata, to zaczyna sie zastanawiac...Prosze o porady:)Ja pierwszy raz w zyciu widze takie rozwiazanie...a miekka gondola sama w sobie mi sie podoba-moze okazac sie przydatna np. w domu. 2106ac99fa.jpgsoftcarrycot.jpg

Ostatnia edycja:
Pchla moja siostra mówiła, że w Niemczech często spotyka kobiety z fotelikiem zamaist gondoli, po prostu kupuję tylko stelaż fotelik i spacerówkę, dla mnei troszkę dziwne, takiemu maleństwu jest wygodnie? A te załączniki coś mi nie działają...

Pchła mi też nie działają...
Anzeram, ja solarisa nie widziałam na żywo, ale mam ulotkę bo Pani w sklepie mi go polecała bo miały przyjść jakieś nowe modele...duży wybór ogólnie jest tych wózków...ale nic nie wiem

Mieszkam w takim małym miasteczku więc u Nas nie ma sklepu z wózkami a co do Smyka niestety trafiłam na nie miła obsługę która po prostu nie interesowała się kompletnie jak się zapytałam to powiedziano mi że wózek ma w sobie to co widać i tyle, jak zaczęłam nim poruszać i chciałam zjechać z podestu to myślałam że mnie zabija.
Kupiłam wczoraj tam cudny kocyk i nie było ceny na nim znalazłam taki sam niebieski jak zaniosłam do kasy i mówię że chyba mają ta sama cenę a ta kobieta do mnie " nie no ludzie mnie rozwalają" i cały czas się naśmiewała. Myślałam że wybuchnę na koniec mi powiedziała że ma taką samą cenę ale raczej kolor inny i podśpiewuje się.
Chciałam nim rzucić w nią ale za bardzo mi się podobał.
Nie dość że jej przytargałam inny żeby nie musiała szukać to potraktowała mnie jak dziecko.

reklama
Do góry