reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
Łóżeczko piekne, ale ja już mam. Chciałabym tylko jakąś komodę z przewijakiem, ale ceny mnie powalają :szok: Poza tym, to tylko na jakis czas, bo dzidzia będzie z nami w pokoju, więc nawet kolorystycznie mi nie pasuje do mebli nic :-(

kosztuje jakies 400 dolarow..Jest piekne, ale wolalabym za te pieniazki pojechac z Malenstwem i mezem jeszcze na wakacje we wrzesniu...Ale pomarzyc mozna ...ech :cool2:

za 400 $ to chyba nie da się na wakacje pojechać:cool2:
ale łozeczko na pewno ładniejsze od tego owalnego (nie pamiętam czy to Ty wklejałaś?) a jednak tańsze;-)

Nef no zawsze to jakas czesc:))) Chociaz jak bylam w Maroko na tydzien to wlasnie 400 placilam za hotel i wyzywienie, wiec czasami da sie cos znalezc na last minute za mniejsze pieniazki :)

Nie wiem kto wklejal takie fajne lozeczka, w ktorych opuszcza sie dno? Wtedy takie lozeczko mozna wykorzystywac az do 3 roku zycia, tak cos kojarze. Ma ktos takie moze?

Kiedyś gdzieś widziałam artykuł o sklepie Muppet Shop.
Na stronie maja takie łóżeczko: ŁÓZECZKA DLA NIEMOWLĄT : Łóżeczko Quarre XL - ponoć od niemowlaka do 5 lat. Cena jednak nie z tej ziemi..

Pchla - ja na lasta bym sie z dzieckiem nie pisała. Wcześniej owszem. Odkąd latamy z Antkiem to zawsze robimy rozeznanie i bukujemy 2-3m wcześniej. W Egipcie byliśmy w fajnym hotelu. W Itace pokój rodzinny kosztował 3000zł (oferta Itaka & Gala), a polecieliśmy z Sun&Fun za 2200zł ;)

reklama
pchła potwierdzam co pisze smile, z dzieckiem inaczej się planuje wczasy, zwłaszcza z takim troszkę starszym, które już samodzielnie je (a my mamy niejadka to juz w ogóle masakra), zwracasz uwagę na wszystko, żeby hotel był nowy, przystosowany dla rodzin z dziećmi, żeby było al inclisive (przecież maluch nie będzie jadł 2x dziennie), żeby był basen dla dzieci, zwiedzasz wynajetym autem z klimą (nie podjedziesz pociągiem czy autobusem), żeby było dobre ubezpieczenie itp.
My w 2 tyg. na Krecie z nasza małą pusciliśmy tyle samo kasy, co 2 tyg. sami na Sri Lance. Liczę ze wszystkim kosztami. Na jednych i drugich bylismy mobilni... tylko w różny sposób.

Ale jeśli macie w planach wczasy, na pewno dużo łatwiej podrózuje się z dzieckiem, które jest na cycku. No i jesli dziecko jest z tych co troche usiedzą.
Łatwiej i taniej podrózuje się też z dzieckiem własnym transportem.
Nasza mała była już 3x na wczasach, i moge powiedzieć, że to prawdziwa turystka... ale w życiu bym się nie odwazyła zabrać ją na taki urlop jaki zazwyczaj spędzam z Mkiem.

Z łóżeczek w przystępnych cenach polecam Piętrusa
Łóżeczka dziecięce 120 x 60 | Piętrus
Pokoje dziecięce - meble z kolekcji Animals - łóżeczka | Piętrus
Pokoje dziecięce - meble z kolekcji Sweet Colors - łóżeczka | Piętrus

a dla starszaków
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja miałam z tej firmy łozeczko niemowlęce, kupione a allegro jako kompletna wyprawka, z materacem, pościelą, przewijakiem. Nie ma już tego modelu, a był naprawdę śliczny.

Do góry