reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Nef ja miałam takie jak Ty i też przepierałam bo często się brudziłam, a co do rożka przy 1szym używałam a przy drugim już nie, zresztą było za ciepło

reklama
jeśli chodzi o majtki poporodowe miałam siatkowe i ważam, że za super, obawiałam się nieco jak miałam jeszcze szwy po CC, że zachaczę i pociągnę, ale nic takiego się nie wydarzyło, w domu jeszcze nosiłam te siatkowe, bo podobnie jak Smile miałam sporo tych par, a nocy wygodniej mi było spać w tych, bo jednak przewiewniej...co do podkładów miałam Bella i jakoś nie przeszkadzały mi mocno ;-):-D

rożka nie używałam i nie mam zamiaru używać przy drugim

Jeśli chodzi o rożek, to z Julcią miałam ale używany był przez krótki czas, więc teraz tez zastanowie sie nad kupnem, zawsze możne go zastąpić jakimś kocykiem i tez bedzie ok.

Ja wczoraj zrobiłąm pierwszy zakup dla małej, ile mnie to kosztowało wysiłku przy moim zaboboniastym trybie życia :-D
Ale Lena kopie, więc wiem że ma sie dobrze, i jakies głupie śpioszki tego nie zmienią :tak:

Smile bo to ten sam producent co X-landera robi :-) stąd podobieństwo. Widziałam tylko na mieście więc nic na jego temat nie powiem, natomiast oglądałam spacerówkę scoonera i była fajna, lekka, fajnie się składała, tylko ten kosz ma strasznie nisko :-)

a ja nosilam normalne bawelniane majtki kupilam jakies tanie zwykle:)
i wywalalam do smieci po ubrudzeniu odrazu

Smile- u mnie na Grudniówki maja Cadety i sa bardzo zadowolone,mi tez sie bardzo podobaja tylko cena mnie powalila:) Ale Jakbym miala teraz wybierac wózeczek to tylko ten.X-landery juz mam dosc wszedzie je widze na ulicy i juz patrzec na nie nie moge:-D

A co do majtek to ja mialam jednorazowe i bylam bardzo zadowolona ....

margot - miałabyś niespodziankę w szpitalu ;)

Wracając do wózków. Spotkał się ktoś z takim wózkiem: Navington Cadet wózek+fotelik wybierz Ewozki.eu - Hartan, Wózki wielofunkcyjne - wózki spacerowe - wózki dziecięce - wozki dzieciece - wózki dla dzieci - wózek dziecięcy - foteliki samochodowe- fotelik samochodowy
Trochę podobny do X-landera Xa tylko węższy i lżejszy ;). Ciekawa jestem czy warto jechać go oglądać.

witam :)

tak tak ja widziałam na żywo wózeczek, bardzo ciekawy zgrabny, podobny do X-a bo to ta sama firma, tylko że przednie koła są mniejsze i piankowe, aczkolwiek przekłada się to na jego wagę :-) nie widziałam jednak spacerówki ale podejrzewam że tak jak większość polskich wózków jest zaprojektowana podobnie czyli zabudowana spacerówka, z funkcją przedłużenia budki:-)
też myślę o tym wózeczku, chociaż mój typ to Baby Design Lupo, ale spacerówa trochę za ciężka, no i brak opinii o wózku bo dopiero wprowadzony na rynek :) więc poczekam....;-)

Wózek wielofunkcyjny 3w1 Baby Design Lupo 2012 (spacerówka +gondola + fotelik ) GRATIS KURIER [id14556] - 1359.00

reklama
Ja miałam jakieś majtki jednorazowe, chyba 5 szt było w opakowaniu, ale z uwagi na CC bałam się je ubrać żeby rana nie bolała, więc nie używałam wcale ;)
W szpitalu mieli jakieś własne podkłady których używałam i idąc do łazienki ściskałam nózki i tyle ;)
W domu miałam podkłady Belli, ale niewiele zużyłam bo potem plamiłam już jakoś słabiej i za wielkie mi były ;)
Więc chyba przeszłam na podpaski, nie pamiętam :)

Do góry