reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
jeśli chodzi o majtki poporodowe miałam siatkowe i ważam, że za super, obawiałam się nieco jak miałam jeszcze szwy po CC, że zachaczę i pociągnę, ale nic takiego się nie wydarzyło, w domu jeszcze nosiłam te siatkowe, bo podobnie jak Smile miałam sporo tych par, a nocy wygodniej mi było spać w tych, bo jednak przewiewniej...co do podkładów miałam Bella i jakoś nie przeszkadzały mi mocno ;-)
rożka nie używałam i nie mam zamiaru używać przy drugim

rożka nie używałam i nie mam zamiaru używać przy drugim
Jeśli chodzi o rożek, to z Julcią miałam ale używany był przez krótki czas, więc teraz tez zastanowie sie nad kupnem, zawsze możne go zastąpić jakimś kocykiem i tez bedzie ok.
Ja wczoraj zrobiłąm pierwszy zakup dla małej, ile mnie to kosztowało wysiłku przy moim zaboboniastym trybie życia
Ale Lena kopie, więc wiem że ma sie dobrze, i jakies głupie śpioszki tego nie zmienią
Ja wczoraj zrobiłąm pierwszy zakup dla małej, ile mnie to kosztowało wysiłku przy moim zaboboniastym trybie życia

Ale Lena kopie, więc wiem że ma sie dobrze, i jakies głupie śpioszki tego nie zmienią

Smile_
Antek, Franek i Staś
margot - miałabyś niespodziankę w szpitalu 
Wracając do wózków. Spotkał się ktoś z takim wózkiem: Navington Cadet wózek+fotelik wybierz Ewozki.eu - Hartan, Wózki wielofunkcyjne - wózki spacerowe - wózki dziecięce - wozki dzieciece - wózki dla dzieci - wózek dziecięcy - foteliki samochodowe- fotelik samochodowy
Trochę podobny do X-landera Xa tylko węższy i lżejszy
. Ciekawa jestem czy warto jechać go oglądać.
Wracając do wózków. Spotkał się ktoś z takim wózkiem: Navington Cadet wózek+fotelik wybierz Ewozki.eu - Hartan, Wózki wielofunkcyjne - wózki spacerowe - wózki dziecięce - wozki dzieciece - wózki dla dzieci - wózek dziecięcy - foteliki samochodowe- fotelik samochodowy
Trochę podobny do X-landera Xa tylko węższy i lżejszy
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Smile bo to ten sam producent co X-landera robi :-) stąd podobieństwo. Widziałam tylko na mieście więc nic na jego temat nie powiem, natomiast oglądałam spacerówkę scoonera i była fajna, lekka, fajnie się składała, tylko ten kosz ma strasznie nisko :-)
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Smile- u mnie na Grudniówki maja Cadety i sa bardzo zadowolone,mi tez sie bardzo podobaja tylko cena mnie powalila
Ale Jakbym miala teraz wybierac wózeczek to tylko ten.X-landery juz mam dosc wszedzie je widze na ulicy i juz patrzec na nie nie moge
A co do majtek to ja mialam jednorazowe i bylam bardzo zadowolona ....

A co do majtek to ja mialam jednorazowe i bylam bardzo zadowolona ....
alex2
Fanka BB :)
margot - miałabyś niespodziankę w szpitalu
Trochę podobny do X-landera Xa tylko węższy i lżejszy. Ciekawa jestem czy warto jechać go oglądać.
witam
tak tak ja widziałam na żywo wózeczek, bardzo ciekawy zgrabny, podobny do X-a bo to ta sama firma, tylko że przednie koła są mniejsze i piankowe, aczkolwiek przekłada się to na jego wagę :-) nie widziałam jednak spacerówki ale podejrzewam że tak jak większość polskich wózków jest zaprojektowana podobnie czyli zabudowana spacerówka, z funkcją przedłużenia budki:-)
też myślę o tym wózeczku, chociaż mój typ to Baby Design Lupo, ale spacerówa trochę za ciężka, no i brak opinii o wózku bo dopiero wprowadzony na rynek
Wózek wielofunkcyjny 3w1 Baby Design Lupo 2012 (spacerówka +gondola + fotelik ) GRATIS KURIER [id14556] - 1359.00
reklama
Ja miałam jakieś majtki jednorazowe, chyba 5 szt było w opakowaniu, ale z uwagi na CC bałam się je ubrać żeby rana nie bolała, więc nie używałam wcale
W szpitalu mieli jakieś własne podkłady których używałam i idąc do łazienki ściskałam nózki i tyle
W domu miałam podkłady Belli, ale niewiele zużyłam bo potem plamiłam już jakoś słabiej i za wielkie mi były
Więc chyba przeszłam na podpaski, nie pamiętam
W szpitalu mieli jakieś własne podkłady których używałam i idąc do łazienki ściskałam nózki i tyle
W domu miałam podkłady Belli, ale niewiele zużyłam bo potem plamiłam już jakoś słabiej i za wielkie mi były
Więc chyba przeszłam na podpaski, nie pamiętam
Podziel się: