Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
white, super :-) ja też się zaczęłam rozkręcać...dziwne, bo z Ami zaczęłam zakupy dopiero pod koniec stycznia
a teraz mniej mam do kupienia a wariuję...a naprawdę nie wiele mi zostało do kupienia, ale teraz to na allegro poluję na ciekawe okazje :-)
a teraz mniej mam do kupienia a wariuję...a naprawdę nie wiele mi zostało do kupienia, ale teraz to na allegro poluję na ciekawe okazje :-)
co do mury hmm nie wiem jakoś mi się te siedzisko spacerowe nie podoba a mianowicie ten pałąk -kierownica
poza tym w wakacje widziałam nad morzem mamusię, która woziła synka i oparcie było krótkie... i nie wiem czy nie jest ciężki! Nie lepszy np mutsy transporter?
(przyjaciółka ma...obejrzałam, próbowałam podnieść), waga mnie przeraża, jest dużo cięższy no i mura składa się marzenie (no bez porównania jak dla mnie jeśli chodzi o quinny, ale... ;-))...
...druga sprawa...Amela zaczęła chodzić jak miała 8 m-cy, tak więc wózek sprzedałam jakoś po roku użytkownia i zmieniłam na parasolkę McLarena, którą mam, jeżeli druga Niunia też będzie taka chętna do chodzenia, to myślę, że długo jeździć nim nie będziemy, zresztą tak czy inaczej pewnie max 1,5 roku
nie wiem szczerze to jeszcze nie zdecydwaliśmy się...wózek mamy zamiar kupić dopiero w styczniu, lutym, może nam się jeszcze zmienić