Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
jeśli chodzi o murę to oglądam właśnie używane, quinny te które oglądam są zniszczone wg mnie...tzn wiesz ja sprzedając naszego quinniego w stanie poważnie idealnym patrzę torchę inaczeja nie kupisz używanego ?
nasz wygląda jak nowy ;O sama sie dziwiłam ze używany wózek może być wcale nie zniszczony![]()
myslimy też nad tym, czy nie kupić spacerówki nowej i fotelika, a godolę dokupić używaną, bo i tak pewnie długo nie będziemy korzystać (z Ami 3 miesiące)...nie mam nic przeciwko używanym, to przy Amelii tak szalałam, że musiałam mieć nowe 
...zresztą nie wiem czy babcie nie będą chciały kupić wózka ;-) moja Mama na pewno, ale ja czekam z propozycją teściowej (bo wózek dla Ami zakupiła moja Mama, teraz kolej na drugą babcię
)
pewnie dla mnie cena też jest ważna... jak mam wywalić na wózek tyle kasy tylko na rok czy 1,5 to szkoda... więc chcę dobrze wybrać :-) też planuję zakup w styczniu/ lutym więc wszystko może się zmienić na razie ma 2 typy
co do wózka jeśli chodzi o speedi to polecam, jest rewelacyjny, buzzem nie jeździłam, ale słyszałam wiele narzekających osób, które szybko zmieniały wózek na inny