reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Nef- dzięki, kiedyś takich rzeczy nie było, toteż chciałam się poradzić kogoś kto już uzywał:-). to może kupię ten mniejszy?;-)

Izunia- kosz jak z bajki wygląda:-D

reklama
Izunia ojej, jakie śliczności:tak:

dziewczyny szczerze mówiąc mi się bardziej podoba taki stylowy, wiklinowy kosz - kołyska niż taka plastikowa coneco. Ja w poprzedniej ciązy brałam pod uwagę kosz mojżesza z tych samych powodów (mało miejsca w sypialni)
Wiklinoiwy kosz Mojżesza ze stojakiem (3004855801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ostatecznie jednak wcisnęliśmy łóżeczko, zas po mieszkaniu w dzień targałam ze sobą dziecko w lezaczku

Izunia23; slyszalam wlasnie duzo dobrych opinii o tej firmie :-) daj znac jak przyjdzie lozeczko bo tez sie nad nim zastanawiam wlasnie :-)

Nef; mi tez wlansie przyszedl ten kojec i go uuuuuwielbiam :-) zaluje ze nie kupilam wczesniej no i... mialam nadzieje ze troche na nim jednak pokarmie :-(

Dziękuje dziewczynki :-) tez nie jestem jakoś zbytnio za tymi kołyskami z coneco, dlatego wybrałam ten kosz, bo pod spodem jest taki jak ten stojak od kosza mojżesza, który wkleiła Nef :tak:

teva łóżeczko bedzie u mnie za 4 tyg, zdam relacje na pewno :-) polecam tą babkę z all, jest bardzo miła i widać że zależy jej na kliencie. Firma tez wydaje mi sie fajna, no zobaczymy.

Dziś przyjeżdża do nas mamcia i fundnie starszej łoże :-D:-D zobaczcie jakie cudo wynalazłam Łóżko Korona pod materac 180x90cm (L-KR II) - BabyBest. Mam nadzieje ze bedzie ok, i małej sie spodoba :-)

Phelania tych koszy mojżesza jest od groma na allegro, sprowadzonych z Anglii i w dosyć dobrej cenie
nowe, ale dosyć drogie są w mothercare, tam osobno kupuje się stelaż, osobno kosz

teva zanim kupisz poduchę typowo do karmienia, to najpierw sobie spróbuj w tym kojcu, przecież możesz mieć zupełnie inne odczucia niż ja.
na stronie producenta są pokazane sposoby zawijania się tym rogalem, żeby było wygodnie karmić - może tobie akurat podpasuje. A jak nie, to wtedy zamówisz.

izunia łóżeczko na pewno się spodoba, moja Gosia była bardzo dumna, że śpi w dużym łózku... co nie znaczy, że nie marudzi, żebym się połozyła koło niej:-D
Pamiętaj tylko, żeby wywietrzyć przez kilka dni materac, bo na początku dosyć go czuć

Nef - ja mam ogromne obawy co do dziecka w pokoju, bo ja mam mega lekki sen. Budzi mnie dosłownie wszystko. Nie chciałabym się wykończyć, bo jak znam życie to M będzie spał w najlepsze, a ja będę w trybie "czuwanie". Jak jeżdżę do teściów, a oni mają kota, to zawsze mam stresa, bo on chodzi po domu i spi gdzie popadnie i nawet jak drzwi są zamknięte to ja go słyszę i niestety nie usnę. Na Święta po dwóch nieprzespanych nocach poprosiłam o zatyczki do uszu - i spałam z nimi 13 godzin - to było cudowne:-D

Dziewczyny powiedzcie mi bo ostatnio mialam nalot kuzynek obdarowały mnie ubrankami, ubranka sa jak nowe pachną jakby były dopiero prane i tu moje pytanie czy ja moge te ubranka tylko wyprac w proszku dla dzidizusoia w praniu codziennym czy musze wszystkie gotowac? czyli w tym praniu na 90stopni?

reklama
Do góry