reklama
Izunia ojej, jakie śliczności
dziewczyny szczerze mówiąc mi się bardziej podoba taki stylowy, wiklinowy kosz - kołyska niż taka plastikowa coneco. Ja w poprzedniej ciązy brałam pod uwagę kosz mojżesza z tych samych powodów (mało miejsca w sypialni)
Wiklinoiwy kosz Mojżesza ze stojakiem (3004855801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ostatecznie jednak wcisnęliśmy łóżeczko, zas po mieszkaniu w dzień targałam ze sobą dziecko w lezaczku

dziewczyny szczerze mówiąc mi się bardziej podoba taki stylowy, wiklinowy kosz - kołyska niż taka plastikowa coneco. Ja w poprzedniej ciązy brałam pod uwagę kosz mojżesza z tych samych powodów (mało miejsca w sypialni)
Wiklinoiwy kosz Mojżesza ze stojakiem (3004855801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ostatecznie jednak wcisnęliśmy łóżeczko, zas po mieszkaniu w dzień targałam ze sobą dziecko w lezaczku
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Nef-ja słyszalam rewelacyjne opinie o koszu mojzesza i sie zstanawiam i wydaje mi sie ze sa chyba nawet ladniejsze bo te kolyski wygladaja jak dla lalki

Smile_
Antek, Franek i Staś
Izunia - ale super nabytki!!
Nef - haha to ja mam kołyskę coneco i mam takie samo zdanie jak Ty. Nie podoba mi się ten cały plastik
Nef - haha to ja mam kołyskę coneco i mam takie samo zdanie jak Ty. Nie podoba mi się ten cały plastik
teva
Fanka BB :)
Izunia23; slyszalam wlasnie duzo dobrych opinii o tej firmie :-) daj znac jak przyjdzie lozeczko bo tez sie nad nim zastanawiam wlasnie :-)
Nef; mi tez wlansie przyszedl ten kojec i go uuuuuwielbiam :-) zaluje ze nie kupilam wczesniej no i... mialam nadzieje ze troche na nim jednak pokarmie :-(
Nef; mi tez wlansie przyszedl ten kojec i go uuuuuwielbiam :-) zaluje ze nie kupilam wczesniej no i... mialam nadzieje ze troche na nim jednak pokarmie :-(
Dziękuje dziewczynki :-) tez nie jestem jakoś zbytnio za tymi kołyskami z coneco, dlatego wybrałam ten kosz, bo pod spodem jest taki jak ten stojak od kosza mojżesza, który wkleiła Nef 
teva łóżeczko bedzie u mnie za 4 tyg, zdam relacje na pewno :-) polecam tą babkę z all, jest bardzo miła i widać że zależy jej na kliencie. Firma tez wydaje mi sie fajna, no zobaczymy.
Dziś przyjeżdża do nas mamcia i fundnie starszej łoże
zobaczcie jakie cudo wynalazłam Łóżko Korona pod materac 180x90cm (L-KR II) - BabyBest. Mam nadzieje ze bedzie ok, i małej sie spodoba :-)

teva łóżeczko bedzie u mnie za 4 tyg, zdam relacje na pewno :-) polecam tą babkę z all, jest bardzo miła i widać że zależy jej na kliencie. Firma tez wydaje mi sie fajna, no zobaczymy.
Dziś przyjeżdża do nas mamcia i fundnie starszej łoże

Phelania tych koszy mojżesza jest od groma na allegro, sprowadzonych z Anglii i w dosyć dobrej cenie
nowe, ale dosyć drogie są w mothercare, tam osobno kupuje się stelaż, osobno kosz
teva zanim kupisz poduchę typowo do karmienia, to najpierw sobie spróbuj w tym kojcu, przecież możesz mieć zupełnie inne odczucia niż ja.
na stronie producenta są pokazane sposoby zawijania się tym rogalem, żeby było wygodnie karmić - może tobie akurat podpasuje. A jak nie, to wtedy zamówisz.
izunia łóżeczko na pewno się spodoba, moja Gosia była bardzo dumna, że śpi w dużym łózku... co nie znaczy, że nie marudzi, żebym się połozyła koło niej
Pamiętaj tylko, żeby wywietrzyć przez kilka dni materac, bo na początku dosyć go czuć
nowe, ale dosyć drogie są w mothercare, tam osobno kupuje się stelaż, osobno kosz
teva zanim kupisz poduchę typowo do karmienia, to najpierw sobie spróbuj w tym kojcu, przecież możesz mieć zupełnie inne odczucia niż ja.
na stronie producenta są pokazane sposoby zawijania się tym rogalem, żeby było wygodnie karmić - może tobie akurat podpasuje. A jak nie, to wtedy zamówisz.
izunia łóżeczko na pewno się spodoba, moja Gosia była bardzo dumna, że śpi w dużym łózku... co nie znaczy, że nie marudzi, żebym się połozyła koło niej

Pamiętaj tylko, żeby wywietrzyć przez kilka dni materac, bo na początku dosyć go czuć
pscółka i spółka
Fanka BB :)
Nef - ja mam ogromne obawy co do dziecka w pokoju, bo ja mam mega lekki sen. Budzi mnie dosłownie wszystko. Nie chciałabym się wykończyć, bo jak znam życie to M będzie spał w najlepsze, a ja będę w trybie "czuwanie". Jak jeżdżę do teściów, a oni mają kota, to zawsze mam stresa, bo on chodzi po domu i spi gdzie popadnie i nawet jak drzwi są zamknięte to ja go słyszę i niestety nie usnę. Na Święta po dwóch nieprzespanych nocach poprosiłam o zatyczki do uszu - i spałam z nimi 13 godzin - to było cudowne

Dziewczyny powiedzcie mi bo ostatnio mialam nalot kuzynek obdarowały mnie ubrankami, ubranka sa jak nowe pachną jakby były dopiero prane i tu moje pytanie czy ja moge te ubranka tylko wyprac w proszku dla dzidizusoia w praniu codziennym czy musze wszystkie gotowac? czyli w tym praniu na 90stopni?
reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
aisiak - ja żadnych ciuszków nie prałam na 90* 
Podziel się: