reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

:) Phel - ciuszki są Anezram :) mi moich nie chce się fotografować :) tylko kilka sukienek wysyłałąm koleżance mmsem

a ja CIę Anez doskonale rozumiem bo mój to nawet nie wie co w szafie jest :-) i nie zmuszam go - każdy ma inne potrzeby, on się stresuje o tyle rzeczy czasem to nawet się śmieję, że tego na pierwszy rzut oka tak nie widać ale wczoraj się przyznał na USG że go to stresuje... i ciągle powtarza ze jak już mała będzie z nami to będzie i tak wszystko oglądał :-D

Phel - komplecik bardzo ładny...

reklama
:) heh
Już się nie mogę doczekać jak będe mieć maleństwo w ramionach i przebierać i wybierać w tych ciuszkach :)

Nie lubie się chwalić ale nie mogłam się oprzeć żeby Wam pokazać noi nie mam zabardzo z kim się podzielić tak na codzień swoimi skarbami bo cały czas prawie siedze sama a mąż już widział:) i jak to chłopak no ładne bez emocji :).
ale cudenka ja przegladam posciele na allegro wszystkie ładne sa

Slicznosci dziewczyny, moj tylko zerka co ogladam czy znow kupuje:-D
Ja to chyba kupie sobie domowa maszyne, bo to i tak czy podszyc chlopaka cos a posciel to i dziecko uszyje jakby mu pokazac;-) musze sie przejsc i poszukac ciekawych wzorow tkanin...bo te ceny to faktycznie maja kosmiczne.
Jesli chodzi o baldahimy dla mnie to tylko kurz trzymaja, ok ladnie to wyglada ale ile na tym po tyg kurzu bedzie...az strach myslec;-)

Anezram ja polecam pościel firmy NINO, mi gatunkowo bardzo odpowiada, nic się z nią po praniu nie dzieje, nie traci koloru, nie deformuje się i się dobrze prasuje (nawet jak dobrze rozwiesisz to nie trzeba prasować). AMY też mieliśmy z kangurkiem i też fajnie się prało. Z Drewexu mieliśmy pierwszy komplet (który teraz też młodemu ubiore) ale miałam wrażenie że po praniu się z deka skurczył i jest bardziej podatny na gniecenie w praniu oraz ciężej się prasuje.
Z Mamo Tato też kupiłam pościel ale jak dla mnie ten materiał do kitu, taki jakiś cienki i ten ochraniacz taki miękki, że po założeniu na łóżeczko formy nie trzymał tylko tak odstawał.... jakoś nie byłam zadowolona.
Ale to moja opinia ;-)

Dziewczyny super zakupy.
Tak sobie czytałam i oglądałam linki dotyczące kołysek i myślałam fajne, ale my nie potrzebujemy.
Mąż mnie przy urządzaniu naszego pokoju zapewniał, że łóżeczko się zmieści i co się teraz okazuje - figa. Jeszcze trzeba poprzesuwać w te i we wte i sprawdzić na 100 % czy da się jakoś wcisnąć, a jak nie to trzeba poszukać coś innego. Gondola odpada, na ziemi przy starszaku bym nie chciała, no i nie wygodnie tak się schylać.
W weekend chciałam pomierzyć i kupić allesa, niestety nie trafiłam. Był tylko triumph i zaszalałam, ceny kosmiczne po 140 zł :szok: W domu sprawdziłam na allegro i nie ma taniej, więc przynajmniej trochę mi ulżyło.

reklama
Do góry