reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Ja lubię robić wszystko :) prasować tez :) chciałam prasować siedząc na łóżku ale mi mama nie pozwoliła powiedziała -jeszcze się naprasujesz :p ja tylko układałam i parowalam w zestawy :) zawsze coś hehe :)

Sjokolade nie wierze w to piszesz! Wiesz też napaliłam się na ten fotelik u nich i bardzo ubolewałam nad tym, iż tak długo się wahałam a promka się skończyła.. [ w sklepie ani na infolini nie potrafili określić czasu trwania promocji, więc w takim przypadku takie 'okazje' to nie 'okazje' tylko jakaś wyjebka poprostu.
No cóż widzę poraz kolejny, że Bobowózki to szerokim łukiem trzema omijać!

GosiaLew moja Niunia też nadal bezimienna jest :p
Ostatnio przypadło mi imie Noemi :D Co sądzicie? Wydziwiam chyba :p

Ewciu nie pojedziesz z Mężusiem po wózek? Tak bardzo chciałaś :)
Choć i tak to tylko odbiór kartonów :p Największa radocha to składanie no i oczywiście pierwszy spacerek :)

Ja ogólnie chciałam Emilkę ( po mojej siostrzyce ) ale Mój się nie chce zgodzić :/
Chyba postawie go przed faktem dokonanym :D

Ewcia będziemy z niecierpliwością czekać na zdjęcia wózeczka! :D

Będąc u mamy po raz setny poprzeglądałam ubranka, które mam po chrześniaku,
jednak troszkę tego jest :)

reklama
Mam pytanko odnośnie prania:) dziewczyny ktore zamówiły minky... jak to prać? Ja zamówiłam od dziewczyny ktora szyje i zapomniałam zapytac... Jaka temperatura i jak z wirowaniem? Któraś już po?

Do góry