reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Na początek tyle ile zdążyłam zrobić:

- body z krótkim rękawem; tu rozm. 68 (wymiary uzupełnię); cena: 13,50

bodykrrek7tz.jpg

bodykrrek15yd.jpg

bodykrrek22yx.jpg

bodykrrek33wc.jpg

-śpiochy z kieszonką; tu kolor żółto-zielony, ale są również inne kombinacje; rozm. 68 - dł. 52-53+stopa, szer.pod pachą 25-26, szer. w pieluszce 27-28; cena 18

piochyzkieszonk11zr.jpg

- body z nadrukiem długi rękaw; tu rozm. 68; dł.37, szer. 23; cena: 14

bodynadrukdrk6zh.jpg

-body z imitacją podwójnych rękawów; są również inne wersje kolorystyczne; tu rozm. 68 (wymiary uzupełnię); cena 15

bodyzpodwjnymdrk1yy.jpg

Fajne te ciuszki  :) i ceny tez  :)

Czy ktoras z mamus korzysta moze z lozeczka podroznego i moglaby mi jakies polecic? planuje zakup takiego lozeczka i nie wiem na co powinnam zwrocic uwage.

nie wiem co mnie naszlo kupilam ostatnio dwa smoczki do butelek z nuka straszne sa
od 0-6m jest taka wielka dziurka ze emi dlawi sie przy kazdym pociagnieciu raz sprobowalam i schowala je w kat

reklama
Do góry