• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka

reklama
Jakie piekne rzeczy!!! Sluchajcie, az wezme sie jutro za przeglad naszej wyprawki, ktora juz mamy, zobacze co sie przyda po chlopakach a co dokupic. Ale jestem przerazona, bo mamy tego troche.. Dobrze, ze zimowe ogarnelam juz jesienia, mamy mase kurtek w roznych rozmiarach, moja babcia ma manie i kupuje u siebie w Niemczech co chwile i przysyla, bo sie przyda :D jak widac wiekszosc jeszcze z metkami, duzo tych samych modeli, ale rozne rozmiary, "zeby chlopcy mieli identyczne" :D niedlugo pewnie dojdzie dziewczeca kolekcja... Takze az sie boje przegladac ciuszki [emoji14]
1486323315-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko jak w sklepie !!!! [emoji16][emoji16]

Najgorzej ze ciezko mi jest sie pozbywac ciuchow dzieciecych, bo a nuz sie przydadza! Haha :D 25_pixels to tylko kurtki zimowe, ubrania tez posegregowalam rozmiarami w workach prozniowych, kusi mnie, zeby je juz przejrzec, ale pewnie bede kazda malenka rzecz macac i plakac [emoji14]

A mi szwagierka przywiozła torbiszcze ciuszków po swojej córce...to tylko rozmiary 0-3mc...i wyobraźcie sobie że 99% to są rzeczy różowe, 1 bodziak czerwony i 2 białe pajace, reszta wszystkie odcienie różu, za przeproszeniem zrzygać się idzie [emoji6] darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda ale więcej niż połowy nie założymy ;) mój M na początku zakazał mi dalszych zakupów, a potem jak to przejrzał to stwierdził że dużoooo rzeczy nam brakuje ;)

1486365030-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png

reklama
Jakie piekne rzeczy!!! Sluchajcie, az wezme sie jutro za przeglad naszej wyprawki, ktora juz mamy, zobacze co sie przyda po chlopakach a co dokupic. Ale jestem przerazona, bo mamy tego troche.. Dobrze, ze zimowe ogarnelam juz jesienia, mamy mase kurtek w roznych rozmiarach, moja babcia ma manie i kupuje u siebie w Niemczech co chwile i przysyla, bo sie przyda :D jak widac wiekszosc jeszcze z metkami, duzo tych samych modeli, ale rozne rozmiary, "zeby chlopcy mieli identyczne" :D niedlugo pewnie dojdzie dziewczeca kolekcja... Takze az sie boje przegladac ciuszki [emoji14]
1486323315-aaaaaa.jpeg

O matuchno, ile kurtek!
Z jednej strony zazdroszczę, widac że Babcia ma fioła na punkcie kurtek :),
a z drugiej współczuję, gdzież to wszystko trzymać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry