To i ja swoje 3grosze wtrące.
Co do wózka, ja mam duży 3w1 gondoli krótko bardzo używałam bo chyba tylko z 3 miesiące ale gdybym jeszcze raz miała kupować nadal bym się zdecydowała, mogłam się wybrać na spacer 2godziny i nie musiałam się martwić czy dziecku chłodno albo niewygodnie, mam adaptery do fotelika i też się posiłkowałam ale to na krótkie wyprawy, do sklepu, lekarza itp spacerówki mojej dużej z pompowanymi kołami też bym nie zamieniła, mam "parasolkę" co prawda ale to dlatego, że często latam sama z synkiem i wtedy jednak robi rożnica 6kg zamiast 15kg.
Co do kołyski to również jestem zdania, że świetny pomysł, miałam kupować ale okazuje się, że dostanę koszyk z taką podstawką do bujania.
Przewijak na łóżkeczku moja znajoma miała i zadowolona, ja nie musiałam się martwić o miejsce więc mam coś takiego
GULLIVER Changing table - IKEA
dla mnie super sprawa jak Szczepcio był malutki wanienkę na tym kładłam, często kąpałam go sama nie musiałam się schylać co było wtedy bardzo ważne;-) no i miałam miejsce na pieluszki i różnego typu akcesoria
Co do wyprawki to jeśli chcecie to mogę wrzucić całą listę rzeczy niezbędnych, Szczepcio rodził się w lutym więc dla pod kątem zimowego dzieciaczka robiona. Myślałam, że dopiero za kilka miesięcy będzie potrzebna ale widzę, że niekóre z nas już w trakcie szaleństw zakupowych