reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Basieniak boski ten Twój leżaczek!!!!:-) normalnie zakochałam się, gdybym mieszkała w PL zaproponowałabym, że go odkupię mimo, że mam jeden...dawno mnie nic tak nie urzekło

Kociatka pod Twoim postem o karmieniu mogłabym się podpisać rękami i nogami i jeszcze pupą przypieczętować:-D:-)

dzisiaj przyszły do mnie 3 ważne paczki/przesyłki. Wszelkie kosmetyki, pampersy, pieluchy, prześcieradła itd itd , no i łóżeczko. Już jest rozłożone , sprawdzone czy wszystko w nim pasuje, niczego nie brakuje, podoba się bardzo :tak:
jak przyjdzie paczka z koszulami do szpitala i stanikami to torbę do szpitala mogę pakować (chodzi o to , że już wszystko mam) .
teraz pozostanie pranie i prasowanie . A dla mojego mężusia mały pokoik.

a ja glupia mialam nadzieje ze cycki mi troche zmaleja podczas karmienia. przed ciaza mialam ladne duze A, czasem B. Teraz ogromne D i nie lubie ich w przeciwienstwie do meza:). Wolalabym miec mniejsze bo ciezko mi dzwigac takie balasty i nie zmieszcze sie w zadne stare bluzeczko po ciazy z takimi cyckami:)

wydałam 450 zł na biustonosze do karmienia i teraz sobie myślę, że biust się jeszcze powiększy podczas karmienia więc będę musiała kupić nowe :/ Chyba by mnie szlag nie trafił pochodzę w nich teraz by choć trochę się zamortyzowały ;) (choć 2 są na fiszbinie i w ciąży mi ona strasznie przeszkadza bo mam brzuch dość wysoko).

Dziękuję za rady w sprawie leżaczków. Na pewno sobie sprawię. Chciałabym jednak by zamiast wibracji same się bujały. A do tego nie zajmowały dużo miejsca.

Królowa właśnie dlatego czekam z zakupem biustonoszy do karmienia (kupuje zwykłe) żeby sie nie okazało że małe będą- podobno to jest +jeden rozmiar od tego w 9 miesiącu ale zobaczymy!!

Co do mat - mam dwie, ale obie dostałam także nawet nie wiem co to:P
a co do bujaczka to te wibracje takie nie naturalne mi się wydają natomiast na huśtawkę się skusiłam taką - od razu mówię że opinię wydam jak mi się dziecko narodzi i będziemy testować:P

BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA PTASZEK - do11kg (2937562264) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wizualnie śliczna:)

Biust na początku karmienia miałam kolosalny, ale po unormowaniu przepływów mleka wrócił do normalności więc myślę, że tragedii nie będzie:-)

Ja właśnie muszę się przejść na pocztę bo przyszedł prezent dla Gabrysia od Neli i jakoś sprytnie go schować:-)

reklama
Ostatnio pisalysmy o termometrach a ze ja mam taki zwykly i jedne pisaly o termometrach do ucha inne do czola wiec zanlazlam zloty srodek:tak:
Nawet zostal mi polecony przez osobe z rodziny
Gdyby ktoras jeszcze nie miala termometru to zostawiam link
TERMOMETR ELEKTRONICZNY TOPCOM 201 4W1 UCHO CZOŁO (2940144974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tere fere wklej fotki jak juz bedziesz miala wszystko gotowe :)
Deizzi chodzi ci o cene?

O to, że zostawiam ten zakup dla rodziny w prezencie :) bo później pytają co mogą kupić (np. chrzciny) to jakiś pomysł będzie.

dzisiaj przyszły do mnie 3 ważne paczki/przesyłki. Wszelkie kosmetyki, pampersy, pieluchy, prześcieradła itd itd , no i łóżeczko. Już jest rozłożone , sprawdzone czy wszystko w nim pasuje, niczego nie brakuje, podoba się bardzo :tak:
jak przyjdzie paczka z koszulami do szpitala i stanikami to torbę do szpitala mogę pakować (chodzi o to , że już wszystko mam) .
teraz pozostanie pranie i prasowanie . A dla mojego mężusia mały pokoik.

Do mnie też paczuszka wczoraj dotarła ale jestem poza domem więc nie widziałam nic jeszcze i jak wrócę jutro do domu to też biorę się za pakowanie torby do szpitala bo wszystko już będzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry