Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
nic straconego, pisalam wczesniej ze moje kumpele doznaly zaniku po parmieniu wiec musisz uzbroic sie w cierpliwosca ja glupia mialam nadzieje ze cycki mi troche zmaleja podczas karmienia...)
kociatka super!!! to już będzie trzeci Julek na tym wątkuHe he, u mnie tez bedzie Julek, Katiuszka![]()
a Twój będzie Julian czy Juliusz? u mnie Julian. Niby nie słyszy się dookoła, że są Julki, a tu proszę!!!:-)Ostatnio pisalysmy o termometrach a ze ja mam taki zwykly i jedne pisaly o termometrach do ucha inne do czola wiec zanlazlam zloty srodek
Nawet zostal mi polecony przez osobe z rodziny
Gdyby ktoras jeszcze nie miala termometru to zostawiam link
TERMOMETR ELEKTRONICZNY TOPCOM 201 4W1 UCHO CZOŁO (2940144974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tere fere wklej fotki jak juz bedziesz miala wszystko gotowe
Deizzi chodzi ci o cene?
dzisiaj przyszły do mnie 3 ważne paczki/przesyłki. Wszelkie kosmetyki, pampersy, pieluchy, prześcieradła itd itd , no i łóżeczko. Już jest rozłożone , sprawdzone czy wszystko w nim pasuje, niczego nie brakuje, podoba się bardzo
jak przyjdzie paczka z koszulami do szpitala i stanikami to torbę do szpitala mogę pakować (chodzi o to , że już wszystko mam) .
teraz pozostanie pranie i prasowanie . A dla mojego mężusia mały pokoik.