Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
). Kupilam jeden w Mothercare, ale nie jestem zadowolona. Odradzam kupowanie w sieci, cos takiego po prostu musisz przymierzyc. Kup najlepiej 1 do szpitala w wiekszym rozmiarze, dokup gdy bedziesz wiedziala, jaki rozmiar bedzie przy karmieniu. o rany ale dyskusja.. tyle stron
na zakończenie temtu powiem tylko że ja nastawiam się na karmienie piersią choc nikt nie obiecuje ze to będzie łatwe, miłe i przyjemne. Ale posiadania dziecka wiążę się nie tylko z miłymi ele więc jakoś ten argument mnie nie przekonuje
co do maty to młody dostał na gwiazdkę od dziadków.
bujaczek najprawdopodobniej dostanie od chrzestnej.
więc w obu przypadkach nie mam wpływu na konkretny model, ale wcale mi to nie przeszkadza
Mam tylko taką wątpliwośc z tym bujaczkiem czy to na pewno jest zdrowe dla malego dziecka? Bo przeciez w budowie podobne jest do fotelika samoch. a ciągle się mówi że w nich dzieci długo nie powinny siedziec/leżec ze wzgl. na plecki i postawę..
Ja kupiłam na razie 2, zobaczę jak to będzie po porodzie. Swoje kupiłam w mothercare.com, no ale ja mieszkam w Londynie. W Polsce jest sporo sklepów internetowych z taką bielizną, nie pamiętam już nazw, oglądałam je, bardzo ładne, ale cenowo dość drogie...oczywiście te lepsze. Niestety więcej nie pomogęDziewczyny gdzie kupujecie staniki do karmienia? I ile sztuk?

też mam misie, śmiałam się wczoraj, że chyba niedzwiadka urodzę..hihihihihihihihihihihihihihihihi. Jak zobaczysz fotki to też tak stwierdzisz

i pampersiki tez juz kupione