reklama
kociatka
Fanka BB :)
Zuzkon, wzielabym wiecej bodziakow. One tez obrywaja, jak dziecko sie przesikuje lub ulewa.
Jesli sie wstydzisz, to zawsze mozesz dokarmiac sztucznym mlekiem. Ale wiadomo - im wiecej takiego mleka, tym mniej dziecko zje od Ciebie i tym mniej bedziesz produkowac... Inne wyjscie to odciaganie i pogrzewanie potem poza domem specjalnymi zelami. Klopotliwe bardzo, ale wykonalne (wiem, bo musialam tak robic, gdy synek przestal ssac). Mozna oczywiscie nie wychodzic z domu, ale... wtedy mozna oszalec.
Jesli sie wstydzisz, to zawsze mozesz dokarmiac sztucznym mlekiem. Ale wiadomo - im wiecej takiego mleka, tym mniej dziecko zje od Ciebie i tym mniej bedziesz produkowac... Inne wyjscie to odciaganie i pogrzewanie potem poza domem specjalnymi zelami. Klopotliwe bardzo, ale wykonalne (wiem, bo musialam tak robic, gdy synek przestal ssac). Mozna oczywiscie nie wychodzic z domu, ale... wtedy mozna oszalec.
Kurna chata, właśnie odpisała mi ginka, że mam do szpitala pojechać, bo ciśnienie mam 145/100. Ale powiedziałam, że może jakieś tablety łyknę, więc powiedziała, że jeśli teraz skołuję i jeszcze dziś wezmę to ok. Jak nie to szpital. Faken! Mój M właśnie pojechał w teren kombinować tablety.:-
sorry2:
kociatka
To jest zel, o ktorym pisalam Zuzkon. Naprawde fajny wynalazek - podgrzewalam nim odciagniete mleko, potem zupki i sloiczki, gdy bylam poza domem. Po uzyciu wystarczy chwile wygotowac i zel mozna uzyc ponownie. Bardzo mi sie przydal
Nawet w zimie spacerowalam ile chcialam, a dziecko mialo cieple mleczko lub zupke.
http://www.i-apteka.pl/product-pol-28134-LOVI-Podgrzewacz-zelowy.html
Nawet w zimie spacerowalam ile chcialam, a dziecko mialo cieple mleczko lub zupke.http://www.i-apteka.pl/product-pol-28134-LOVI-Podgrzewacz-zelowy.html
Ostatnia edycja:
kociatka
Ojej, Tere Fere, ja juz dawno powinnam byc w szpitalu w takim razie
Bo do tego poziomu udalo mi sie zbic dopiero po lekach...
Bo do tego poziomu udalo mi sie zbic dopiero po lekach...kociatka aha no to nieźle! Takie ciśnienie grozi odklejeniem się łożyska i niedotlenieniem dzieciaka.
A przy 160/110 robią natychmiast cesarkę. Tzn to wszystko w ostatnim miesiącu ciąży. No i jeśli ktoś ma normalnie niskie ciśnienie, bo jeśli ktoś zazwyczaj ma lekko podwyższone to nie ma dramatu. Tłumaczę się bo nie chcę nikogo straszyć

Ale mam już tablety i już łykam
A przy 160/110 robią natychmiast cesarkę. Tzn to wszystko w ostatnim miesiącu ciąży. No i jeśli ktoś ma normalnie niskie ciśnienie, bo jeśli ktoś zazwyczaj ma lekko podwyższone to nie ma dramatu. Tłumaczę się bo nie chcę nikogo straszyć

Ale mam już tablety i już łykam

onesmile
Świat według Pafffcia
Zuzkon - z doswiadczenia Ci powiem, ze body ida najszybciej (siku, kupa), wiec warto ich miec wiecej. To samo sie tyczny pajacykow/spioszkow (ulewanie).
reklama
Królowa_Dramatu
kremu do twarzy nie mam. Jaki polecacie?
PS. Macie jakieś objawy takiego ciśnienia? Mi lekarz mierzy przy okazji wizyty i zawsze mam niskie. Ale teraz się zastanawiam czy nie powinnam mierzyć częściej :/
PS. Macie jakieś objawy takiego ciśnienia? Mi lekarz mierzy przy okazji wizyty i zawsze mam niskie. Ale teraz się zastanawiam czy nie powinnam mierzyć częściej :/