Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gdybyście mi nie powiedzialy o tym, a ja nie sprawdziłabym, to pewnie myślałabym, że nic takiego tam nie ma...jakoś nie zwróciłam uwagi na to wcześniej... No ale spoko jest
Ja myślę, że to jest tylko po to, żeby niemowlakowi za bardzo nie latała główka podczas jazdy
Spokojnie można się obyć bez tego, przecież i tak jest pozapinane w pasy itp. A skoro wychodzą foteliki bez tych wkładek, to widocznie nie są niezbędne.
No tak mi się wydaje...hej dziewczyny!!!
sprawdziłam w moim foteliku i macie rację, jestGdybyście mi nie powiedzialy o tym, a ja nie sprawdziłabym, to pewnie myślałabym, że nic takiego tam nie ma...jakoś nie zwróciłam uwagi na to wcześniej... No ale spoko jest
Ja myślę, że to jest tylko po to, żeby niemowlakowi za bardzo nie latała główka podczas jazdy
Spokojnie można się obyć bez tego, przecież i tak jest pozapinane w pasy itp. A skoro wychodzą foteliki bez tych wkładek, to widocznie nie są niezbędne.
No tak mi się wydaje...

nooo....też się dziwię, że to już 35 tydzieńKatiuszka Twój suwaczek dobrze pokazuje? 35/36 tydzień już?

dokładnie jutro!!! nie za wiele czasu mi zostało na przygotowania
najwżniejsze to chyba spakować torbę do szpitala, reszta to nawet jak się nie zdąży, to można po powrocie ze szpitala zrobić. Od 27 stycznia będę miała "tesciową" do pomocy, to może ruszy ta robota, bo na razie jakoś słabo mi to idzie
Hejka!
Powiedzcie mi, czy wystarczy 1 ceratka pod prześcieradło? W sumie tego się nie pierze, tylko wyciera (jak dziecko się zmoczy), więc chyba może być na początek 1szt, co...????![]()