reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

mam tak dość że olałam dziś pracę pisanie znaczy się. Głowa to mi pęknąć chce a moje dziecię to się darło jak by je ze skóry obdzierali.

Natuś ano tak sobie teraz zasnęła ale ile krzyku wcześniej było. I wściekle gryzie miśki, pieluchę wszystko co jej w ręce wpadnie do buzi. Jak patrzę na wykres to i skok rozwojowy też by pasował. Ja nie wiem co to w niedzielę będzie :confused2: współczuję glukozy feeeee, ja mam spokój już na szczeście. Za to 2 kg przytyłam :wściekła/y:

reklama
Może ta pogoda na te dzieci tak działa bo ja już nie wiem :confused2: ja czasami mam wrażenie że oszaleje z Michałem bo tak płaczę albo się żali i ciągle na rękach bosh.. no cóż trzeba przeżyć :-)
Ty się kg nie przejmuj! I tak piękna kobitka z Ciebie ;-) :*

Ja śmigam do wyrka póki moje dziecię śpi a jutro wcześnie wstaję.
Więc dobranoc :*

Fasolka muuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa :* jak ty słonik to ja nie wiem co haha bo uwaga przytyłam :confused2: też tęskniłam za tobą a ty lepiej powiedz skąd Lusiaczek ma takie wdzianko w paseczki? bo ja skrzywiona w tym temacie :sorry:

zajedwabisty :-)

dla zainteresowanych w Lildu są ciuszki dziecięce - rajstopki takie cieplejsze po 8 zł, 2pack bluzek z długim 19 zł, spodnie sztruksowe 19 zł od poniedziałku

Ostatnia edycja:
Fasolka witaj witaj!! :* Fajnie że wróciłaś!! Jak było na wycieczce!! :-)

Żonka
ciche gratulację!! (żeby nie zapeszyć) oj jak ja bym chciała jeszcze choć troszkę pokarmić.... I łącze się w bólu bo mi już kręgosłup siada i rwa kulszowa się odzywa od tego noszenia mojego klocka...

Necia oj ty się biedna napracujesz... podziwiam cię bo ja nawet nie mam głowy do uzupełnienia pamiętnika z życia Konrada (skończyłam na 3 miesiącu) nie mówiąc już o jakiejkolwiek pracy....
I tak 3-6 miesięcy to około 68 rozmiar :-)

Też mnie zastanawia gdzie jest Lily.... pisałam do niej smsa ale nie odpisała...

Magdalena kciuki za bezproblemowe przyjęci podania! I buziaki dla dzielnego Bartusia!! My mamy przesunięte szczepienie do czasu aż mały w 100% wydobrzeje!

Ewika
no u nas właśnie też nie żądali.... a teraz nagle jest potrzebne i aż się zdziwiłam... No i mnie właśnie utwierdziłam w tym ze mały może być u męża wpisany... bo dzisiaj pytał w kadrach to go zbyli małpy jedne.... ja wole u niego go ubezpieczyć.. bo ma bardziej pewną prace niż ja...

Magda oj ja też chętnie poczytam!! I TAK! Bardzo poprawiasz mi humor! Tak pozytywnie! :-) aż ci zazdroszcze tego zakochania! To piękny czas.... a dla takiego faceta można stracić głowę :-D

Lam pojemniczki będą jak najbardziej dobre! Ja kupiłam podobne :tak: Taka porcja to dla Konrada jeden obiadek! :-)

Sleepy
od sierota z męża.... nie dziwnie że neta nie masz... mam nadzieję ze szybko załatwisz sprawę bo wyobrażam sobie że przez komórkę to ciężko cokolwiek napisać.... a co Tableta to kolejny dowód na to ze warto czytać "gwiazdki" :-)

Aaa Miq śliczny brzuszek!! Alez będziesz miała fajna pamiątkę po porodzie!! Nie mogę się doczekać kiedy będzie już Twój termin!! Ach te emocje! :-D

Gocha dalej zaciskam mocno za ciebie kciuki! Lepiej w domu leżeć niż w szpitalu to na pewno!

Kasia Natka
zlewaj! I nawet podawaj miedzy MM (jeśli podajesz) a nawet możesz mieszać :tak: Każdy ml jest ważny!!

Jeśli kogoś pominęłam PRZEPRASZAM! Ale naprawdę ciężki dzień za mną... @ nadal brak... ciągle plamię.... i to jakąś kawą z mlekiem... nie mam pojęcia co jest z tym cyklem....

Fifcia średnio mi się chce ale jak się da i można coś zarobić czemu nie, tym bardziej że ja nie miałam macierzyńskiego, żadnych świadczeń tego typu. Tylko becikowe dostaliśmy i tyle. Teraz pisze jedną pracę to w miarę spokojnie choć mam jeszcze dwa tygodnie na skończenie. Ale liczę że w sobotę popiszę coś z małżem to szybciej będzie, moi rodzice będą to zajmą się Małgosią. Ciasta będę do południa piekła to potem jakoś z godzinkę dwie wygospodaruję na pisanie :-)

dobra kobietki idę poleżeć w wannie i spać rano trzeba wstać i jechać kupić jeszcze kilka rzeczy zanim małż na 14 będzie do pracy musiał jechać.

Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Jesteście szurnięte :-) opisywać nic nie będę :-) bo nie ma czego :-)
ale się pochwalę po 70 dniach cyklu przyszła @ do mnie :-p więc teraz tak oficjalnie :

Nowy Cykl, Nowa umowa o pracę i ... nowy MÓJ facet ( ?) :-))) czyli całkiem nowe życie czas rozpocząć :p

upiłam się trochę a dzisiejsze Alwaysy mi pomogły w tym nieco :p

Do góry