reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
hejo!

Mały mi zasnął po pół godziny ziewania, marudzenia i stękania:)

Necia: zdjęcia dawaj! Fajnie że się tak ładnie udała uroczystość. mnie to jeszcze czeka a tak bym chciała mieć za sobą..

Lam: hehe, ja ci powiem w tajemnicy, że ta zielona słuchawka w twoim telefonie też ma swoją tajemną funkcję;) miło Panią poznać btw;) a synowa moja wciąga jak odkurzacz widzę! mój je co 3h i już mnie to wykańcza. czasami i nie je 6h i też nie wiem co z nim zrobić.. łobuz mały.. ale na wagę nie mogę narzekać- jego oczywiście:sorry2:

kwiat: będziesz mamą! będziesz i koniec! &&&&&&&&&&&&&&&

atan: no ok,może inie przenikają się w żaden podejrzany sposób, ale i tak wyszło dziwnie;P:*

dziewczynki uwaga chwalę się..:-D:-D Byłam w zoo!!! aaaa!! jak fajnie:) i plumek jaki grzeczniutki! szliśmy z mężem i jego siostrą. tylko ja i mały mielimy ciągle banana na twarzy z czego mały oczywiście nieświadomie:dry: no ale nic to.. skoro nie potrafią się cieszyć byciem w zoo:-D:-D:-D
oczywiście w galerii zdjęcia z wypadu;)

a pewnie że fajny;P

jaaaka burza przeszła! A chciałam sobie na tarasie posiedzieć i podumać nad sensem istnienia;)
co tam robicie dziewczynki?

Ostatnia edycja:
fasola weź ty się w końcu wygadaj :* jak nie tu to na kameralnych.. co ci kochana..?

a burza przeszła i wyszło słoneczko. więc wam nie oddam... teraz jest cudownie tylko mokro więc z tarasu nici..

u mnie w domu nie da się wysiedzieć nawet... okno otwarte, drzwi też, przeciąg, wiatrak chodzi a i tak nic to nie daje:-(
jejku Fasolciu kochana co z Tobą?

reklama
Fasolka yyyy 11 tygodni by było bo o 7 za wcześnie wyskoczyła. Mów słońce co ci leży na duszyczce :*

miq a co robiliście w weekend bo ja nie w temacie?

Lamia, Sleep no foty będą ale jak dostanę od fotografa bo robił nam w kościele małża kolega.

teściowa mnie wk... i małża teraz wrrrrrrrrrrr. Ale kupiliśmy spacerówkę Małgosi, matę edukacyjną, kilka ciuszków, naklejki na ścianę, dwie zabawki, gryzaczka i zapas mleczka. Co nieco kasy zostało poza tym co na szczepionkę będę zamawiać parasolkę do wózka jeszcze. Mówimy że tą krowę naszą (wózek) złożymy jeśli w spacerówce na leżąco będzie ok bo dużo lżejsza itd. a najwyżej tamtego klunkra na zimę sobie ściągnę na spacerniaka zrobię jak mi tym źle po śniegu będzie. A ta że zimą to mi nie będzie wózek potrzebny bo nie wychodzi się na dwór z dzieckiem. Powiedzieliśmy co myśleliśmy to pod nosem do siebie chyba bardziej że będziemy mieli jak się dziecko zaziębi. Małż usłyszał i pyta czy myśli że jak po całej zimie w domu wyjdzie wiosną na dwór to co nie zaziębi się? ehhh ciemnogórd jak nic a tak było fajnie ostatnio jak placki odpuściła chociaż uwaga uwaga i tak kupiła 4 kawałki ciasta.

Do góry