reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Łooo matko ale hobby! Mój za to namiętnie czyta wiadomości :-D naprawdę!! kilka razy dziennie czyta onet i wp bo "przecież musi wiedzieć co się dzieje na świecie" no i gra giełdowa ale na szczęście tylko wirtualnie :-D czasami siłownia jak go najdzie wena :-p

Z tym Asg to oni robią rekonstrukcję wojny.... latają w mundurach wojskowych, bronie to repliki oryginalnych karabinów czy snajperek i zasuwają... Co prawda wkurza mnie to bo kasy dużo ciągnie... Wolę już z nim jeździć na ryby bo też uwielbia łowić - ja zresztą też!

Magdalena oj zebym ja swojego mogła na siłownie wygonić.... kiedyś był mistrzem Polski w boksie młodzików... więc dużo ćwiczył... a teraz?? Na spacer ciężko wyciągnąć :-D

To my neurologa miałyśmy i uznał że już nie trzeba chyba że cosik nas niepokoić będzie, biedra mamy drugie po dwóch miesiącach. no i niby czekają nas trzecie kontrolne

sleep ja to się pytam gdzie ja na tym zdjęciu w błotku?

to mój jakiś inny bo nie gra w żadne gry na siłownię to i lubiał ale teraz nie ma kiedy, jedyne skrzywienie w stylu małża magdaleny to on ma na oglądanie na allegro samochodów ;)

Ostatnia edycja:
mag: to jak ja będę miała gorszy dzień i kolejną parę spodni w które się nie mieszczę, to się do ciebie zgłoszę i powiesz mi znowu to samo, ok? tylko zapisz sobie żebyś nie zapomniała co mówiłaś!

podopieszczały mnie przed snem gadaniem głupot to się rozanieliłam i idę spać..:rolleyes2: buziaki i do jutra babki:*

Necia u nas to już 3 kontrola - poprzednie było wzorowe :tak: mam nadzieje że ostatnia bo nienawidzę po lekarzach łazić...

Dobranoc Sleepy! :* Ja zaraz też spadam...

siłownie to ja mam w domu, i jest otwierana w sezonie od późnej jesieni do wczesnej wiosny,kiedy to jest zamknięty sezon kulkowy :-D:-D:-) Czytanie wiadomości też jest codzienno-wieczorne i informacji o nowych grach

Jak by mnie mój prywatny penisek na rybki zabrał, to chyba by mnie musiał zakneblować, żeby w ciszy posiedzieć bo ja bym non stop nadawała.
Sleep gdzie leziesz młoda godzina jeszcze
wink2.gif

Ostatnia edycja:
Sleep jasne, trudno mi będzie zapomnieć!! :-p

A ja ogłaszm wszem i wobec, że również założyłam Bartusiową galerię na swoim profilu z grubej rury wstawiłam masę zdjęć ale pewnie już widzianych przez was bo nie mam aktualnych!

Fasolka to mogłybyśmy razem jechać na ryby :-D przynajmniej by się nam nie nudziło ale za to ryb żadnych byśmy nie połowiły:-D

Ja również uciekam!! Jutro też może wpadnę dopiero wieczorkiem bo Bartek jest teraz na etapie raczkowania, tzn. jeden "kroK" raczkuje reszte pełza ae i tak w zaskakującym tempie się przemieszcza po całym domu (już dziś mi potargał lampę :baffled:) i zabiera strasznie dużo mojej uwagi!!
Dobranoc lachonki moje kochane :*

Ostatnia edycja:
Hhaha Fasolka ja też jestem gaduła i nie lubie siedzieć w miejscu ale jakoś na ryby uwielbiam jeździć i siedze cicho :-D

Magdalena ide pooglądać! :-p

reklama
Do góry