reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Cześć dagne :-)
Cześć Lamiav
netka ja szczotkę mam, tylko zębów narazie brak;-)
miq ta rurka to jednocześnie uszczelka więc jak to wyjmę to butelka cieknie. U mnie w sumie obojętne jaka butelka byle smoczek był dobry i teraz muszę dokupić butelki do smoczków, których mam spory zapas :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Hej!

Sleepy
ja widzialam w realu i w smyku butelki TT ze smoczkiem +3 więc są na pewno! Nie ma natomiast z +6.... i ja już będe musiała dokupić smoczki oddzielnie bo też brakuje mi butelek... mam tylko dwie...

Dagne witaj witaj! :* widzę ze teraz wszystkie dzieciaki mają złe dni....

Kwiatuszku może jednak nie przyjdzie! Póki jej nie ma jest nadzieja :*

Lam mój po 4-5 dniach już zjadał cały słoiczek! :tak: Też wcinał wszytko ze smakiem jak leciało a teraz już zaczyna mi powoli wydziwiać... :dry: Wyrobił sobie swój smak i niektóre rzeczy mu po prostu nie smakują...

Fasolka
śliczna ta twoja Łucja! Normalnie taka do schrupania! :*

Buziaki dla wszystkich dla których nie odpisałam! :*

Wróciłam właśnie ze spaceru z koleżanką i jej małą Nogi to mi w d... wchodzą... :no: Dodatkowo głowa mnie tak rozbolała ze zaraz umre ale to przez ciśnienie bo zbiera się na deszcz...

Necia ależ to dwuznacznie zabrzmiało :-D Ja też muszę się do ginekologa wybrać... moze w następnym miesiącu pójdę!

Są zdjęcia Konrada w mojej galerii w suwaczku :-)

reklama
położyłam małą spać chwila dla mnie teraz :-)

Fifka dwóznacznie powiadasz. Pan doktor widział małą stwierdził że cudna. została z małżem w poczekalni a ja na badanie :-) będzie spokój na chwilę :-)

aaa fotki widziałam cudny jest :) taki śmieszek maly

Do góry