reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Kasiu ja mam zqwsze 2 bo kupuje lovi i w opwkowaniu sa 2 sztuki i od 0-3 to w tym czasie podzielilam na 1,5 miesiaca i 2 uzywala teraz ma od 3 -6 i tylko jeden uzywalismy ale to dlatego ze mnie uzywala i teraZ kupimy od 6-9 mc

reklama
Co do smoczków to powinno się go zmienić kiedy przestaje być przezroczysty i staje się matowy. Albo jest uszkodzony - w moim w środku zaczęła zbierać się ślina małego a to znaczy ze miał gdzieś małą dziurkę i był do wyrzucenia. :tak:

No i smoczek powinien być dostosowany do wieku dziecka.... My tych 0-3 mies. nie "zużyliśmy" bo mały mało go używał... za to te 3-6 były zmasakrowane... teraz mamy nowe 6-18 :tak:

Hm... nie dodawałam na forum.... zdjęcia małego dodawałam niedawno do Albumu w suwaczku :-)

I jutro pewnie zrobię nowe bo mały kończy 7 miesięcy! :-D

reklama
Podziwiam was z tym odchudzaniem... powiem wam ze mam cichą nadzieję ze wrócę do figury w ciąży (przez nudności) i wtedy po ciąży będe się już pilnować zeby nie utyć..... bo ja po ciąży byłam laska z wagą 57kg... to później się roztyłam jak karmiłam małego i sobie podjadałam co chwila... :zawstydzona/y:

Mi się marzy karnet na basen.... czekam aż finanse nam się ustatkują i na pewno się zapiszę bo aż mnie nosi :-D

Do góry