reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Co do smoczków to powinno się go zmienić kiedy przestaje być przezroczysty i staje się matowy. Albo jest uszkodzony - w moim w środku zaczęła zbierać się ślina małego a to znaczy ze miał gdzieś małą dziurkę i był do wyrzucenia. 
No i smoczek powinien być dostosowany do wieku dziecka.... My tych 0-3 mies. nie "zużyliśmy" bo mały mało go używał... za to te 3-6 były zmasakrowane... teraz mamy nowe 6-18

No i smoczek powinien być dostosowany do wieku dziecka.... My tych 0-3 mies. nie "zużyliśmy" bo mały mało go używał... za to te 3-6 były zmasakrowane... teraz mamy nowe 6-18

sleepyhead9996
Fanka BB :)
fifka: a kiedy to ja ostatnio widziałam zdjęcia konradka?
kasia: mój do tej pory miał 2 smoczki. wymieniłam jak pierwszy zrobił się matowy i starł się na nim obrazek;P

kasia: mój do tej pory miał 2 smoczki. wymieniłam jak pierwszy zrobił się matowy i starł się na nim obrazek;P
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hm... nie dodawałam na forum.... zdjęcia małego dodawałam niedawno do Albumu w suwaczku :-)
I jutro pewnie zrobię nowe bo mały kończy 7 miesięcy!
I jutro pewnie zrobię nowe bo mały kończy 7 miesięcy!

zafasolkujęodzaraz
Ale tu spokój dzisiaj.
zafasolkujęodzaraz
ja bym poszła na drenaż limfatyczny, ale jakoś mi nie po drodze. Z drugiej strony i tak w najbliższym czasie mam zamiar wydać kupę kasy na siebie to może nie będę narzekała :-)
zafasolkujęodzaraz
na się :-)
chce sobie kupić suplementy,wcześniej się z tym odchudzałam i teraz też chce zastosować, żeby bujnąć odchudzanie :-)
chce sobie kupić suplementy,wcześniej się z tym odchudzałam i teraz też chce zastosować, żeby bujnąć odchudzanie :-)
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Podziwiam was z tym odchudzaniem... powiem wam ze mam cichą nadzieję ze wrócę do figury w ciąży (przez nudności) i wtedy po ciąży będe się już pilnować zeby nie utyć..... bo ja po ciąży byłam laska z wagą 57kg... to później się roztyłam jak karmiłam małego i sobie podjadałam co chwila... 
Mi się marzy karnet na basen.... czekam aż finanse nam się ustatkują i na pewno się zapiszę bo aż mnie nosi

Mi się marzy karnet na basen.... czekam aż finanse nam się ustatkują i na pewno się zapiszę bo aż mnie nosi

Podziel się: